رمز گذاری روی نرم افزار

djpooya

Active Member
:green: سلام به شما دوستان عزیز :green:

ببخشید من میخواستم توی بیلدر یک نرم افزار بسازم که برای ورود بهش کد بخواد و در ضمن کد هاش هم هر دفعه فرق کنه

مثلا در بالای صفحه نوشته کد کاربری

در پایین نوشته کد فعالسازی

برای هر کاربر نسبت به آی پی یا اسم کامپیوتر یا ... کد فعالسازی فرق بکنه و کد کاربری هم فرق بکنه و من براشون کد فعالسازی را بدم

آیا این کار با مولتی مدیا بیلدر ممکنه

لطفا یک آموزش در این خصوص بدید

برای این که منظورم را بهتر متوجه بشید یک دمو نمایشی با پاور پوینت درست کردم + توضیحات

لینک : http://s1.picofile.com/file/7480606769/Demo_Serial_Program.ppsx.html
پسورد : www.traviangameonline.tk
:paint: با تشکر فراوان :paint:

mbsa

Active Member
این کار نیاز به دریافت یکی از کدهای سخت افزاری سیستم و یا ادغام چند کد است . کدهای هر سیستم مثل کد هارد یا کد سیستمی فرق داره . یه کد منحصر به فرده . شما توسط پلاگین Microbe ComputerInfo که در انجمن وجود داره کدها را دریافت کنید و با یه آلگوریتم منحصر به فرد خودتون ، مثلاً 5 عدد سمت راست را بازخوانی کنید و ... یه کد کاربری بسازید. ساخت این آلگوریتم کاملاً بستگی به سلیقه ی خودتون داره .
این روش کاملاً در پلاگین secure گویاست . پلاگین ضمیمه شد

مشاهده پیوست secure_demo.rar

djpooya

Active Member
روی یک سرور دیگر آپلود کیند !

میشه فایل را روی یک فضای آپلود دیگه آپلود کنید

این هاستی مجید انلاین برا من که خرابه مثل اینکه به درد نمیخوره

اگه میشه یه آدرس دیگه بدید

درضمن اگه میشه یک آموزش تصویری جهت انجم این کار بدید یا لینک بدید چون من به آموزش احتیاج دارم

djpooya

Active Member
لطفا آموزش استفاده بدین !

:wink: لطفا آموزش استفاده از پلاگین را بدید حالا تصویری هم نباشه عیبی نداره :wink:

djpooya

Active Member
آموزش بدید لطفا !!!

ببخشید آیا کسی نبود جواب سوال بالایی را بده چون من خیلی به اون آموزش احتیاج دارم و میشه گفت حیاتی هست !

حالا اگه هم اون طوری نتونستید بگید و آموزش بدید لطفا به سوال های زیر پاسخ بدید

:) من میخوام یک نرم افزار بزنم که کد فعالسازی بخواد و من خودم بتونم کد فعالسازی را تغییر بدم برای افراد مخصوصی که اون ها وقتی نرم افزار را اجرا میکنن اسمشون بیاد تو لیست من تا من بتونم براشون کد فعالسازی را تغییر بدم یا نرم افزار را غیر فعال کنم :)

اگه هم نتونستید بالایی را جواب بدید که البته میدونم میتونید فقط بگید چطوری میتونم نرم افزار بسازم و کد بزارم و رمز فعالسازی اون را عوض کنم

:cool: خوب امیدوارم به اینها دیگه جواب بدید :cool:

:paint:با تشکر فراوان :paint:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کلاً کدهای فعال سازی که برای هر کامپیوتر متفاوت باشه، باید بر اساس مشخصات سیستم ساخته بشه.
یعنی فرض کنید شما شماره سریال هارد و CPU و ازین قبیل مشخصات سخت افزاری رو بدست میارید، با یک الگوریتم خاص اون رو تبدیل به یک کد می کنید.
بعد در برنامه که شما به عنوان توسعه دهنده دارید، اون کد رو دریافت میکنید و بر اساس اون کد یک کد جدید تولید می کنید که وقتی در برنامه ی کاربر وارد بشه، برنامه فعال بشه.

پلاگین های متفاوتی برای این کار هست، همین پلاگین Secure بیشترین مشخصات سخت افزار ها رو در اختیارتون میزاره، در مثال همراه پلاگین کاربردش توضیح داده شده.

و ضمناً در نظر داشته باشید که بخاطر ضعف امنیتی MMB، احتمال اینکه سورستون رو بدست بیارن و همه ی این روش های امنیتی از بین بره خیلی زیاده، پس اگر قصد دارید از این روش استفاده کنید، حتماً از پلاگین "آریانا" استفاده کنید.

ali.2

Active Member
سلام. smallplugin پلاگینی است که میتونید باهاش مقداری رو تو رجیستری بنویسید. فراخوانی کنید . پاک کنید یا وجود یک متغیر در رجیستری رو بررسی کنید
با استفاده از WM-HardwareID میشه براساس ترکیبی از شناسه های قطعات مختلف یک شماره منحصر به فرد برای کامپیوتر به دست آورد.
کار با Secure سخته نیازی به اون نیست
برنامه شما در شروع اجرا باید چک کنه که آیا کاربر کد فعال سازی مربوط به خودش رو تو رجیستری کامپیوترش داره یا نه. با استفاده از smallplugin
اگه داشت که معلومه کاربر قبلا کد رو وارد کرده و برنامه مستقیما باید وارد قسمت های اصلی بشه
اگه نه که معنیش این هست که کاربر تازه نرم افزار شما رو خریده و برنامه باید وارد صفحه وارد کردن کد فعال سازی بشه

تو این صفحه وقتی کاربر کد فعال سازی رو وارد کرد با زدن دکمه OK باید کد تو رجیستری کامپیوترش ذخیره بشه تا در دفعات بعدی دیگه این صفحه که مربوط به وارد کردن کد هست نشون داده نشه
بعد از اینکه کد ذخیره شد برنامه باید وارد قسمت های اصلی بشه
در لابلای کدهای برنامه هم باید یک اسکریپتی باشه که صحت کد رو بررسی کنه که در صورت اشتباه بودن کد باید کارکرد غیر عادی از خودش نشون بده همین طور در صورت اشتباه یودن کد باید کد فعال سازی اشتباه توسط smallplugin از رجیستری پاک بشه

djpooya

Active Member
آموزش بدید لطفا !!!

:mad: من با secure کار کردم و متوجه شدم که با اون میشه کاری را که من میخواهم کرد و راستی وقتی که بر روی KeyInterface کلیک میکنم صفحه ای را میاورد که از کاربر درخواست کد میکند اما من متوجه شدم که در نرم افزار قابلیت خروجی گرفتن نیست و نمیتوان نرم افزاری را که کد از کاربر میخواد را به صورت جداگانه استفاده کنم و خروجی بگیرم
در ضمن لطفا آموزش استفاده اش را بدید و توضیحاتی بدهید که ما مبتدی ها هم بفهمیم در صورتی که میتونید آموزش تصویری بدید که خیلی بهتره
لطفا سریع جواب بدید :mad:

ali.2

Active Member
پلاگین ها رو دانلود کن هر دو تا شون فایل راهنما دارن. کامل قبلا توضیح دادم خودتون با حوصله بخونید

پیوست ها

• Plugin.rar
    549.9 کیلوبایت · بازدیدها: 95

djpooya

Active Member
سلام به شما دوستان عزیز

با تشکر از توصیه های خوب شما عزیزان

لطفا آموزش استفاده را به زبان فارسی بگذارید که بهتر به نتیجه رسیم ، من خودم آموزش انگلیسی را خوندم ولی اینجا درخواست دادم که فارسی آموزش داده شود و در صورت که میتوانید تصویری قرار دهید

لطفا بحث را عوض نکنید و در زمینه پرسشی که کردم جواب بدهید

با تشکر فراوان

آخرین ویرایش:

djpooya

Active Member
یعنی کسی نبود یه آوزش فارسی برای ما بذاره

عجب !!

خیلی ضروری لطفا سریع !

لطفا آموزش استفاده را به زبان فارسی بگذارید که بهتر به نتیجه رسیم ، من خودم آموزش انگلیسی را خوندم ولی اینجا درخواست دادم که فارسی آموزش داده شود و در صورت که میتوانید تصویری قرار دهید

ali.2

Active Member
دوست عزیز نباید انتظار داشته باشی دیگران کار شما رو انجام بدن. همین کار که به نظر شما کوچیک میاد حداقل یک ساعت از وقت آدمو میگیره که بخاد یک پروژه قفل گذاری شده بسازه و آپلود کنه تا شما بردارین
ما راهنمایی کردیم بقیش با خودتون
در ضمن آموزش فارسی هم وجود نداره

djpooya

Active Member
نمیتونید آموزش فارسی خودتون تهیه کنید

هرکی میتونه کمکم کنه به آی دی یاهو زیر پیام بده

آی دی : [email protected]

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .
آقا پویا شمام اعصاب نداری ها . طبق گفته ی ali.2 شما باید خودتون با کمکهایی که دوستان می کنن برنامه نویسی کنید و انتظار گرفتن پروژه آماده رو نداشته باشید :mad: مخصوصا پروژه قفل گذاری و اینجور چیزا .

واقعیتش من دیگه نمی دونم شما چی می خواید که توضیح یا آموزش بدن چون همه چیز تو فایل پیوشت شده مشخصه . ولی چند تا نکته میگم تا بتونید خودتون کدش رو بنویسید :

1 - بهتره تو قسمت HARDWAREBASE گزینه HDD رو انتخاب کنید تا از روی اون کد ساخته بشه و بقیه موارد سلیقه ایه .
2 - اون نوشته آبی که زیر هر قسمته رو باید به پلاگین ارسال کنین .
3 - RequestCode همون کد کاربری مورد نظر شماست که با توجه به اطلاعات هارد درست میشه و به کاربر داده میشه اونوقت شما باید از کاربر بخواین تا اون کد رو برای شما ارسال کنه و از روی اون شما AnswerCode‌رو براش ارسال کنین .
4 - اگرم رمز داده شده اشتباه بود خب خیلی سادست یه دستور If می تونه اون رو چک کنه و از برنامه خارج بشه .

اما مهمترین مسئله اینجا امنیت فایل بیلدره که تو فایل خروجیش ضمیمه میشه و به راحتی قابل Decompile شدن هست . درواقع اگه شما از الگوریتمای چندصد صفحه ای هم برای رمز گذاری استفاده کنین اگه سورسش دست یکی بیفته کاملا بی ارزش میشه . پس تو اینجور موارد مهم استفاده از رمز گذاری با پلاگین و اینجور چیزا نیست بلکه خودتونم می تونید یه الگوریتم هرچند ساده برای رمز گذاری رو بنویسین ولی تا وقتی سورسش امن هست هیچ کسی نمی تونه ازش عبور کنه . برای امنیت نسبی هم بهتره از پلاگین آریانای m javad استفاده بکنین که حداقل کدهاتون در امان باشن .

منظورمم از الگوریتم ساده تو فایل پیوست شدست که قبلا نوشته بودمش یه خرده توضیحاتم بهش اضافه کردم اگه ببینید خیلی سادست ولی اگه کسی به سورسش دستش نرسه شاید ساعت ها وقت ببره تا ازش عبور کنه .

خارج از گود :wink: :
البته باید باگ هم تو کارتون نباشه یا سوتی چیزی ندید . راستش من بازی های یه شرکت خارجی ( بهتره اسمش رو نبرم ) رو که رو بازی هاش وقت می ذاشت رو اونقدر ساده هک می کردم که خداییش خودمم خندم می گرفت
:lol: که عجب سوتی بزرگی تو کارشون دارن . البته الان تو بازی های جدیدش این مشکل رو رفع کردن .

پیوست ها

• CreateCodeOfIP.rar
    54.4 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

justali

New Member
@سلام به دوستان@

داداش ببخشيد ميگم ميشه سرچ گذاشتن توي مولتي مديا رو براي من آماره يا ... بزاريد ؟(سرچ کردن صفحه)
چون باز نميكنه او قسمتي كه تو سايت براي سرچ گذاشتيد .
**لطفا زود جواب بديد **ممنون**

آخرین ویرایش:

djpooya

Active Member
سلام

ببخشید میشه برای من زیر دیپلمی حرف بزنید

من تازه وارد دنیای مالتی مدیا بیلدر شدم و هر بار که یک پروژه یا فایل یا پلاگین دانلود میکنم نمیتونم ازشون استفاده کنم چون خیلی تازه واردم ( البته در زمینه متوسطه و حرفه ای ) و نمیدونم این ها چی هستن ؟

دوستان اگر صلاح دونستن کمکم کنند و اگر هم صلاح نمیدونند کمکم نکنند که هم خیال خودشون راحت بشه و هم وقتشون گرفته نشه

بازم اگه خواستید بگذارید به پروزه آماده ساده بذارید که من کمی آشنا بشم و اصلا امنیتش برام مهم نیست گرچه اگه امنیتش هم خوب باشه بهتر میشه

بازم از دوستان عزیز ممنونم که همین کمک ها را بهم کردن و ما را کمی با این مبحث آشنا کردند

با تشکر فراوان

آخرین ویرایش:

djpooya

Active Member
سلام

مثل این که دوستان صلاح ندونستن کمک کنن

باز هم از کمک های شایان دوستان گلم ممنون

با تشکر

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
از دید من که تو این دو صفحه دوستان کاری به جز کمک کردن انجام ندادن !
شما اگر صلاح دونستید پست ها رو دوباره با دقت مطالعه کنید، به منابع معرفی شده رجوع کنید و مثال ها رو بررسی کنید، برای یادگیری راهی جز این نست.

جدیدترین ارسال ها

بالا