سلام .
آقا پویا شمام اعصاب نداری ها . طبق گفته ی ali.2 شما باید خودتون با کمکهایی که دوستان می کنن برنامه نویسی کنید و انتظار گرفتن پروژه آماده رو نداشته باشید

مخصوصا پروژه قفل گذاری و اینجور چیزا .
واقعیتش من دیگه نمی دونم شما چی می خواید که توضیح یا آموزش بدن چون همه چیز تو فایل پیوشت شده مشخصه . ولی چند تا نکته میگم تا بتونید خودتون کدش رو بنویسید :
1 - بهتره تو قسمت HARDWAREBASE گزینه HDD رو انتخاب کنید تا از روی اون کد ساخته بشه و بقیه موارد سلیقه ایه .
2 - اون نوشته آبی که زیر هر قسمته رو باید به پلاگین ارسال کنین .
3 - RequestCode همون کد کاربری مورد نظر شماست که با توجه به اطلاعات هارد درست میشه و به کاربر داده میشه اونوقت شما باید از کاربر بخواین تا اون کد رو برای شما ارسال کنه و از روی اون شما AnswerCodeرو براش ارسال کنین .
4 - اگرم رمز داده شده اشتباه بود خب خیلی سادست یه دستور If می تونه اون رو چک کنه و از برنامه خارج بشه .
اما مهمترین مسئله اینجا امنیت فایل بیلدره که تو فایل خروجیش ضمیمه میشه و به راحتی قابل Decompile شدن هست . درواقع اگه شما از الگوریتمای چندصد صفحه ای هم برای رمز گذاری استفاده کنین اگه سورسش دست یکی بیفته کاملا بی ارزش میشه . پس تو اینجور موارد مهم استفاده از رمز گذاری با پلاگین و اینجور چیزا نیست بلکه خودتونم می تونید یه الگوریتم هرچند ساده برای رمز گذاری رو بنویسین ولی تا وقتی سورسش امن هست هیچ کسی نمی تونه ازش عبور کنه . برای امنیت نسبی هم بهتره از پلاگین آریانای m javad استفاده بکنین که حداقل کدهاتون در امان باشن .
منظورمم از الگوریتم ساده تو فایل پیوست شدست که قبلا نوشته بودمش یه خرده توضیحاتم بهش اضافه کردم اگه ببینید خیلی سادست ولی اگه کسی به سورسش دستش نرسه شاید ساعت ها وقت ببره تا ازش عبور کنه .
خارج از گود
:
البته باید باگ هم تو کارتون نباشه یا سوتی چیزی ندید . راستش من بازی های یه شرکت خارجی ( بهتره اسمش رو نبرم ) رو که رو بازی هاش وقت می ذاشت رو اونقدر ساده هک می کردم که خداییش خودمم خندم می گرفت
که عجب سوتی بزرگی تو کارشون دارن . البته الان تو بازی های جدیدش این مشکل رو رفع کردن .