رمز گذاری بر روی اینترنت

mssr

New Member
با سلام
من یه سرویس اینترنت adsl از پارس انلاین گرفتم آیا راهی هست که روی این سرویس پسورد گذاشت چون این سرویس به گونه ای است که وقتی مودم را روشن می کنی به محض روشن شدن سه چراغ مودم می تونی از اینترنت استفاده کنی حالا من می خوام هر کسی با هر مودمی که می خواد به اینترنتم وصل بشه اول پسورد را بخواد
با تشکر

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
من یه سرویس اینترنت adsl از پارس انلاین گرفتم آیا راهی هست که روی این سرویس پسورد گذاشت چون این سرویس به گونه ای است که وقتی مودم را روشن می کنی به محض روشن شدن سه چراغ مودم می تونی از اینترنت استفاده کنی حالا من می خوام هر کسی با هر مودمی که می خواد به اینترنتم وصل بشه اول پسورد را بخواد
با تشکر
این ظاهر قضیه است، امنیت سرویس اینترنت شما خیلی بالا نیست، اما به هر حال از دو طریق تامین میشه :
1) نام کاربری (معمولا شماره تلفن) و رمز عبور که برای دسترسی به اینترنت لازمه، چه شما واردش کنید و چه مودم خودش اونرو بدونه.
اگر شما رمز عبورتان را عوض کنید و یا به کسی ندهید، کسی نمی تونه از سرویس شما استفاده کنه.
2) کد شناسایی مودم که در هر مودمی (و هر سخت افزار شبکه ای ) متفاوته، سرویس دهنده پارس آنلاین شما فقط به یک مودم با کد مشخص سرویس میده.
کد شناسایی قابل جعل کردن هست اما به شرطی که کد مودم شما را بدانند.

در تنظیمات مودم شما، نوع اتصال روی PPPOE تنظیم شده که نام کاربری و رمز عبور اینترنتی که پارس آنلاین به شما داده داخلش ثبت و ذخیره شده.
وگرنه اینطوری نیست که بدون دانستن رمز عبور بشه از اینترنت شما استفاده کرد. در ضمن با هر مودمی هم نه، پارس آنلاین کد منحصربفرد مودم شما (MAC Address) را
می دونه، اگه مودم دیگری بخواد با نام کاربری و رمز عبور شما وصل بشه، قبولش نمی کنه، چون کد مودم عوض شده. باید طرف زنگ بزنه پشتیبانی پارس آنلاین
و متقاعدش کنه که مالک اون اینترنت هست و مودمش عوض شده. اونم کد جدید رو در مشخصات سرویس شما ثبت می کنه و دیگه مودم شما با کد قبلی وصل نمیشه.

اگه شما در تنظیمات مودم تون اون نوع اتصال PPPOE رو به Bridging عوض کنید (که من توصیه نمی کنم که اینکار رو بکنید)، مودم بصورت خودکار به اینترنت
متصل نمی شه. باید برای اتصال به اینترنت در ویندوز یک Connection برای اتصال به پارس آنلاین بسازید و نام کاربری و رمز عبور ای که پارس آنلاین بهتون داده داخلش وارد کنید،
انگار که یک مودم Dialup ئه. البته این تنظیم اتصال غیر خودکار طرفداران کمی داره چون از لحاظ امنیتی امتیاز خاصی نداره و صرفا کار کاربر رو زیاد می کنه، معمولا از
همون PPPOE استفاده می کنند.

جدیدترین ارسال ها

بالا