رمزدار(قفل کردن)فایل swf

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Avang2005

مدیر انجمن
شما بوسيله نرم افزار هاي مختلف مثل برنامه Cloock محصولي از شركت تاپ سي دي و نرم افزار هاي ديگر ...

mfsh_1369

Member
سلام
از این که می گید این موضوع یک موضوعه مهم هست من چیزه مهمی نمی بینم!
آقای kiarash.M من فکر می کنم این کاره اشتباه ای یه که یه موضوع پیشو پا افتاده رو می زارید بالایه مبحث ها
من فکر می کنم مدیر باید یه شخصی باشه که کاملا تو موضوعی که کار می کنه وارد باشه!
خب در مورد قفل دار کردن این کار رو آقای safir گفت که با یه تعداد برنامه می شه انجام داد
من اینجا دو تا swf می زارم که یکی encode شده و دیگری نه شما دو تا رو decompile کنین
من اسمه این برنامه رو نمی گم چون فکر می کنم این انجمن با این سطح پایین ارزش این کار ها رو نداره!

پیوست ها

• zoom.zip
    57 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • zoom_encode.zip
    57.5 کیلوبایت · بازدیدها: 42

kiarash.M

Active Member
نظر شما کاملا محترمه دوست من
این خواست دیگر دوستان عزیز جان
اگه به نظرت سطح اینجا پایینه میتونی به سایت های مثل Adobe مراجعه کنی
من تو انجمن اونجا عضوم واقعا در بعضی موارد دارای سطحه بالایه
ولی چند نفر برای کار شون نیاز به یک سیتم قفل داشتن که PM
زدن
وظیفهی من بالا بردن سطح انجمن
قبول دارم سطح پایینه
و سعی در بالا بردن سطح و کمک به همه دوستان
در هر سطحی که باشن

من یه روش ابتدایی میگم خیلی از
decompile رو از کار میاندازه

دوستان میتونید در کد هاتون از متغیر هایی به نام های فارسی استفاده منید...

roshanaiy

Active Member
آره دوستان . مبحث ها كم شدن . لطفا اين رو حتما ادامه بديد كه خيلي مهمه . آخه مي دونيد ، ما بايد فايل هامون رو حتما سكرت كنيم كه خدايي ناكرده ازشون استفاده اي نشه . فعلان هم لازم نيست به چيز ديگري بپردازيد . الان انقدر مرجع هاي فارسي ، كارها ،انميشن ها و بنرهاي زيبا و مهمتر از اون سازندگان حرفه اي تو ايران داريم كه حتي رو دست بزرگترين فلش كاران جهان ميزنن كه ديگه اصلا نيازي نيست بيشتر از اين رو خودمون كار كنيم . بابا بزاريد كشورهاي ديگم نون بخورن بندگان خدا . الان ما اينقدر قوي هستيم كه شركت Macromedia از ترس اينكه بيشتر از اين رشد كنيم اين امكان رو براي فارسي نوشتن تو فلش قرار نداده . آره ، من كه فكر مي كنم اين موضوع خيلي جاي خوبي قرار گرفته و هيچ وقت نبايد بياد پايين . فكر مي كنيد چرا اينقدر ماها در همه چيز بهترين هستيم ؟ چرا تمام محصولات ، برنامه ها و خلاصه همه چيز مال ماست ؟
چون اولا هميشه به مهمترين و جديد ترين و بهترين مسائل مي پردازيم
ثانيا در راس همه كارها و امورامون بهترين ها و حرفه اي ترين ها رو قرار مي ديم
ثالثا خيلي آدم هاي بزرگواري هستيم و هميشه به هم كمك مي كنيم
رابعا هيچوقت به دست كشورها و كارهاي ديگران نگاه نمي كنيم
..........................

آخرین ویرایش:

zkz

New Member
با سلام و تشكر خدمت دوستان عزيز

اولا ياد گرفتن اين مطلب دليلي بر اين نميشه كه مثلا من نمي خام يه كسي از طرح من استفاده كنه يا چيزي ياد بگيره كه اگه ما اين فكر رو داشتيم الان اين انجمن ها نبودند بلكه مثلا براي اين موسسه اي كه من كارشون را با فلش انجام دادم اين مهمه كه كسي اين فايلها رو باز نكنه و مثلا برخي از مطالب و يا عكسهاي داخلش رو عوض كنه و با اسم همين موسسه پخش كنه كما اينكه جايي را سراغ داشنتد (از شركتهاي رقيب) كه اين بلا سرشون اومده بود

در ثاني شما كه ميگيد اين انجمن سطحش پايينه و نمي خايند فايلهاتون هم قفل داشته باشند چرا كمك نميكنيد كه سطح مطالب رو يه كم بالا ببريم مثلا جناب " mfsh_1369" چرا خود شما فرموديد كه اسم برنامتون رو نمي گيد . پس ببينيد اگه سطح پايينه مقصر خودمون هستيم.

سعي كنيم يه كم خوشبينانه تر به مسايل نگاه كنيم.

ثالثا من ميخام بدونم خود فلش بدون نرم افزارهاي جانبي اين امكان رو داره؟چطوري؟ اون روشي هم كه آقاي سفير گفتن همونطور كه قبلا گفتم يه مشكلي داشت كه من هر كاري كردم درست نميشد كه هيچ كسي هم مشكلش رو نگفت كجاشه!!!

mfsh_1369

Member
با سلام و تشكر خدمت دوستان عزيز

اولا ياد گرفتن اين مطلب دليلي بر اين نميشه كه مثلا من نمي خام يه كسي از طرح من استفاده كنه يا چيزي ياد بگيره كه اگه ما اين فكر رو داشتيم الان اين انجمن ها نبودند بلكه مثلا براي اين موسسه اي كه من كارشون را با فلش انجام دادم اين مهمه كه كسي اين فايلها رو باز نكنه و مثلا برخي از مطالب و يا عكسهاي داخلش رو عوض كنه و با اسم همين موسسه پخش كنه كما اينكه جايي را سراغ داشنتد (از شركتهاي رقيب) كه اين بلا سرشون اومده بود

در ثاني شما كه ميگيد اين انجمن سطحش پايينه و نمي خايند فايلهاتون هم قفل داشته باشند چرا كمك نميكنيد كه سطح مطالب رو يه كم بالا ببريم مثلا جناب " mfsh_1369" چرا خود شما فرموديد كه اسم برنامتون رو نمي گيد . پس ببينيد اگه سطح پايينه مقصر خودمون هستيم.

سعي كنيم يه كم خوشبينانه تر به مسايل نگاه كنيم.

ثالثا من ميخام بدونم خود فلش بدون نرم افزارهاي جانبي اين امكان رو داره؟چطوري؟ اون روشي هم كه آقاي سفير گفتن همونطور كه قبلا گفتم يه مشكلي داشت كه من هر كاري كردم درست نميشد كه هيچ كسي هم مشكلش رو نگفت كجاشه!!!
سلام
دوست عزیز zkz شما بهتر بود یه نگاهی به فعالیت هایی که تو این انجمن داشتم می انداختید و بعد در مورد من قضاوت می کردید من خیلی تلاش کردم تا سطح این انجمن رو بالا ببرم اما به دلایلی نشد ( اما باز کارم رو ادامه میدم)

من به برنامه ای اشاره کردم که کارش encode کردن actionscript بوده اما فکر می کنم این برنامه که (به دلایلی نمی تونم اسمش رو بگم) مناسب برای کاره شما نیست
اون موضوعی که آقای safir بهش اشاره کردن انجام پذیره اما باز مناسب برای کاره شما نیست چون این فقط یک action هست که movieclip ها رو از بین می بره اما نه به اون صورت که فکر می کنید این کار فقط برای زمانی مناسبه که شما این امکان رو نزارید تا کاربر از swf شما بر روی local استفاده کنه
برای جلو گیری از decompile شدن من تا حالا راهی ندیدم اگه را حلی پیدا کردم حتما می زارم
باتشکر MFSH

kiarash.M

Active Member
اخطار

من احساس میکنم داره بحث یه کلکل کشیده میشه
این موضوع رو میبندم
او دوستی که دنبال این کار بود اگه بازم خواست
یه تاپیک بزنه
با معضرت از بقیه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها