رمزدار(قفل کردن)فایل swf

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zkz

New Member
دوستان خوبم ،من یک سی دی کاتالوگ برای یه موسسه ساخته ام (تمام فلش) حال، آنها می خواهند که فایل های swf و exeداخل سی دی یه حالت رمزداری شوند که جداگانه از داخل پوشه ها باز نشوند و فقط داخل فایل اصلی اجرا شود که البته بعضی از کارهای فلش را دیدم که به این صورت هستند و swf های آنها به صورت یه صفحه سفید باز می شوند.
من واقعا نمی دانم باید به چه صورت عمل کنم،خواهشا بگید باید چه کار کنم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست عزيز - اين كار خيلي راحته شما مي تونيد يه فايل Xml در كنار فايل فلش اصليتون قرار بديد كه بياد محتويات داخل Xml رو بخونه بعد اگه شايط موجود بود فلش اجرا بشه در غير اين صورت فلش بره به يه فريم خاص ديگه

zkz

New Member
دوست عزيزم-خيلي ممنون از راهنماييت
اگه ممكنه يه كم بيشتر توضيح بدين چون من كار با xml ها را خوب بلد نيستم
لطف مي كني اگه يه نمونه برام بزار ي .
متشكرم

Avang2005

مدیر انجمن
دوست عزيز اينم يه نمونه ساده در صورتي كه فايل Lock.Xml رو از پيش فايل اصلي برداريد فلش تا اجرا شد زودي Exit ميشه

پیوست ها

• LockXml.zip
    49.7 کیلوبایت · بازدیدها: 58

shirini_forush

Well-Known Member
آونگ جان ممنون. ولی بهتره که یه کار دیگه بکنید.
26.gif

مثلا یه متغییری بین فایل اصلی و swf هایی که قراره توش لود بشن جا بجا کنید.
بعد تو فایلهای swf تون چک کنید اگر اون متغییر نبود یعنی تو فایل اصلی شما لود نشدن.
در اون صورت تمام MC ها رو remove کنید.
35.gif

Avang2005

مدیر انجمن
سفير جان ممنون اين كاري كه شما گفتيد هم ميشه البته مال شما امنيتش بالاتره - اگه ميشه يه نمونه ساده بزاريد ممنون

zkz

New Member
سلام دوستان
از راهنماييهاتون ممنونم، فقط مي خواستم بگم من sorce تعدادي از فايلهاي swf كه داخل برنامه اصلي load ميشوند ، را ندارم و فقط فايلهاي swf را به من داده اند كه داخل برنامه اجرا شوند آيا با اين وجود باز هم مي شه كاري كرد.

سفيرجان اگه ممكنه يه نمونه از كاري كه مي گيد را بزاريد.

shirini_forush

Well-Known Member
zkz گفت:
فقط مي خواستم بگم من sorce تعدادي از فايلهاي swf كه داخل برنامه اصلي load ميشوند ، را ندارم و فقط فايلهاي swf را به من داده اند كه داخل برنامه اجرا شوند آيا با اين وجود باز هم مي شه كاري كرد.

نه دیگه... مگه این که اونا رو بیارید توی یه پروژه فلش دیگه به صورت یه MC یعنی یجوری که دیگه swf مستقل نباشن. چون با swf مستقلی که داخلش کدی برای امنیتش نوشته نشده همه کار میشه کرد.

اینم نمونه:
تو فریم اول swf مادر بگید:

PHP:
var secVar = "mY$sec_var%code";

حالا تو فریم اول swf هایی که میخواید لود بشن بگید:

PHP:
onEnterFrame = function()
{
    if(!_root.secVar=="mY$sec_var%code")
    {
        //inja har kar mikhayd bokonid. masalan:
        _root.removeMovieclip();
    }
}

Avang2005

مدیر انجمن
ممنون سفير جان : نمونه خيلي عاليه ولي اگه مي تونيد در مورد كدي كه نوشتيد بيشتر توضيح بديد بچه ها بيشتر مطلب رو درك كنند همچنين بيشتر خود من :d

zkz

New Member
سلام دوستان
سفير جون من اون روشي كه گفتين را اجرا كردم ولي نمي دونم كجاش رو اشتباه كردم كه جواب نمي ده، فايل( test (10kرا پيوست كردم خواهش ميكنم ببيني مشكلش چييه .
معذرت مي خوام كه دير جواب مي دم چون واقعا درگير اين پروژه بودم حالا اينكار مونده كه انجام بدم

پیوست ها

• test.rar
    10.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20

Avang2005

مدیر انجمن
دوست عزيز من خيلي باش كار كردم ولي نتيجه اي نگرفتم شما مي تونيد با همون نمونه اي كه گذاشتم اين كار رو انجام بدي البته بايد توي Cd فايل Xml رو مخفي كني كه اگه كسي خواست كپي كنه اون فايل Xml كپي نشه و فلش مادر اجرا نشه

zkz

New Member
من مي خام يه كاري بكنم كه فايلهاي swf با Decompiler باز نشوند، اين امكان هم وجود داره.
"در ضمن با اين راهي كه ميگي فكر ميكنم آخرش فايل xml مي تونه ديده بشه امنيت بالايي نداره...اينطور نيست "

shirini_forush

Well-Known Member
برای این که دیکامپایلر نتونه code های شما رو نمایش بده میتونی کد ها رو protect کنی.
برای این کار یه سری نرم افزار هست. مثل swf protect و...

Avang2005

مدیر انجمن
در ضمن با اين راهي كه ميگي فكر ميكنم آخرش فايل xml مي تونه ديده بشه امنيت بالايي نداره...اينطور نيست

از نظر امنيت كه امنيتش پايينه - ولي اگه شما اونو مخفي كنيد ديده نمي شه - اون روش سفير جان هم فايده اي نداشت آخه اون كسي كه چيزاي سي دي رو كپي مي كنه تمام فايل ها رو كپي مي كنه پس تمام Swf ها هم هستن پس فلش مادر كار ميكنه !

shirini_forush

Well-Known Member
آخه شما رو مگه مجبور کردن وقتی امنیت بالا میخواید با فلش کار کنید؟ :d

Avang2005

مدیر انجمن
شما اگه امنيت بالا مي خوايد بريد روي سي دي قفل بزاريد

zkz

New Member
واقعا از راهنماييتون ممنونم
روي سي دي با چه برنامه اي مي شه قفل گذاشت؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا