سايت رقاص باز شد!!! :lol: :lol: رقاص! اينم فرومش كه خواهش ميكنم حتما عضو شين فروم رقاص :wink:
d@nial Well-Known Member Nov 13, 2004 #1 سايت رقاص باز شد!!! رقاص! اينم فرومش كه خواهش ميكنم حتما عضو شين فروم رقاص
Maxton Active Member Nov 14, 2004 #6 من خواستم عضو بشم اما نشدم چون 1_3 تا انجمن بیشتر نداشت 2_هیچ پستی نداشت که بخوام برم با کسی حرفی بزنم. ولی قالبش قشنگ بود..ممنون....
من خواستم عضو بشم اما نشدم چون 1_3 تا انجمن بیشتر نداشت 2_هیچ پستی نداشت که بخوام برم با کسی حرفی بزنم. ولی قالبش قشنگ بود..ممنون....
d@nial Well-Known Member Nov 14, 2004 #7 Maxton گفت: من خواستم عضو بشم اما نشدم چون 1_3 تا انجمن بیشتر نداشت 2_هیچ پستی نداشت که بخوام برم با کسی حرفی بزنم. ولی قالبش قشنگ بود..ممنون.... کلیک کنید تا باز شود... 1-اگر عضو ميشدي حدود 20 تا انجمن داشت كه ميشد ديد 2-شما سه تا انجمن كه نياز به عضويت نداره رو رفتي كه اينطوري بوده بعد هم تا كسي عضو نشه كه خبري نميشه! بازم ممنون
Maxton گفت: من خواستم عضو بشم اما نشدم چون 1_3 تا انجمن بیشتر نداشت 2_هیچ پستی نداشت که بخوام برم با کسی حرفی بزنم. ولی قالبش قشنگ بود..ممنون.... کلیک کنید تا باز شود... 1-اگر عضو ميشدي حدود 20 تا انجمن داشت كه ميشد ديد 2-شما سه تا انجمن كه نياز به عضويت نداره رو رفتي كه اينطوري بوده بعد هم تا كسي عضو نشه كه خبري نميشه! بازم ممنون
amirhomayoun Active Member Nov 16, 2004 #8 ایول ! تنها انجمنیش که مطلب داره انجمن دوستیه! ((-: که درش یه آقایی با ژستی بسیار پر معنی! ورود خودشون رو اعلام کردن! (تبلیغ از این بهتر برات نمیشد ها! ) گرچه راست میگه دانیال تا کسی عضو نشه خبری نمیشه!
ایول ! تنها انجمنیش که مطلب داره انجمن دوستیه! ((-: که درش یه آقایی با ژستی بسیار پر معنی! ورود خودشون رو اعلام کردن! (تبلیغ از این بهتر برات نمیشد ها! ) گرچه راست میگه دانیال تا کسی عضو نشه خبری نمیشه!