تغییرات فایل 1 رفع یک غیرحرفه ای گری

سلام
من دارم آموزشای کوپایلتو دنبال میکنم . برای اون قسمت شلیک به سر ، روی خودم انجام دادم . دانلود کنید و ببینید و ادامه ی سوالو بخونید
یه مشکلی هست اینکه وقتی در حال افتادن هستم یه طورایی سرم معلوم میشه . چطور باید رفعش کنم؟
حدس من اینه که با ثابت بودن دوربین درست میشه ولی خوب وقتی دوربین حرکت داره طبیعی تر به نظر میاد
ممنون میشم اگه نکته های دیگه ای هم هست بگین

پیوست ها

• head shot.rar
    381.3 کیلوبایت · بازدیدها: 168

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
کار خوبی شده ، فقط برای بهتر شدن کار چند تا نکته رو بهت میگم:
معمولا هیچکدوم از آدمایی که میخوان خودکشی کنن ، اینقدر خوشحال تفنگ رو از جیبشون در نمیارن! معمولا با ترس و لرزش و ناراحتی این کار رو میکنن که به کار واقعیت ببخشه
اگه محیط فیلمبرداری یه محیط خیلی خشن تر و تاریک تر باشه خیلی جواب بیشتری میگیری
یکم هم تصحیح رنگ یا Color Correction خیلی به کارت جون میده.

راجع به اون قسمت که یکم ایراد داره ، میتونی فریم فریم کار رو ببینی ، ماسکت رو بیشتر تنظیم کنی یا با دقت بیشتری از Clone Tool استفاده کنی.
موفق باشید:oops:

رنگبندی و ماسکشو یکم بهبود دادم
میتونید ببینید:

پیوست ها

• head shot final.rar
    1 مگایابت · بازدیدها: 69
آخرین ویرایش:

amot

New Member
سلام كارت خوبه
ولي هيچ گلوله اي كل كله را پودر نمي كنه
بهتر بود قسمت از كله از بين ميرفت واقعي تر بود
پيشنهاد مي كنم يه سناريو كوتاه براي يك خود كوشي يا گروگان گيري ايده داشته باشي بعد از يك نما استفاده نكن چنتا صحنه اكشن متحرك آرام بگير بعد با موكا يا كمرا تركر كارتو انجام بده
[email protected]

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز کارت برای تست خوب بود اما یادت باشه برای اینکه کار یه کم زیبا تر بشه یه کم خلاقیت توش بزار

کاری که شما کردی فقط می خواستی یه ویدئو ببری تو افتر تا زود درستش کنی ( از رو شوق زیاد )

اما یادت باشه ایده و فیلم برداری و نور پردازی و ..... باید خوب باشه که وقتی بردی تو افتر با افکت گزاری عالیش کنی

موفق و شاد باشی منتظر کارهی زیبا تری هستیم ازت :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا