رفع مشکل همیشگی Boolean !!

AVGHH

Member
سلام دوستان؛

حتما متوجه شدین مشکل چیه، بازم بولین با اون مشکل ظاهرا همیشگی و اعصاب خوردکنش. (سوراخ شدن جسم اول، بعد از 3، 4 بار بولین) :-?
من خودم تا جایی که میشه همیشه سعی میکنم ازش استفاده نکنم، اما این بار دیگه واقعا هیچ راه دیگه ای ندارم. :sad:
همیشه میومدم اون شکلایی که قرار بود operand B باشن رو به هم attach میکردم تا یه بار بیشتر بولین نخواد، اما این بار مشکل تو بولین اوله. :-?

چطوریاس؟! کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟
از کرکه یا مهندسای توانمند اتودسک هنوز این مشکل قلمبه رو ندیدن؟!!

خواهشا حتی اگه حدسی هم در این مورد دارین بگین بلکه کمکی کنه.

آخرین ویرایش:

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
من بعید میدونم راه حلی برای این قضیه باشه .
این مشکل مختص مکس نیست .
مایا هم دقیقا همین مشکل را داره .
یعنی با همین بولین مشکل داشته و داره .
حالا اینکه مشکل از کرک بودن برنامه هاست یا ... دقیق نمیدونم .
اما بعید میدونم مشکل از کرک باشه چون تمام ورژنهای این برنامه ها عینا همین مشکل را دارن .
بعید هم هست که این شرکت‌ها هنوز به راهی برای حل این مشکل نرسیده باشن یا کلا این مشکل را ندیده باشن یا بخوان نادیده بگیرن و ...

Alireza MH

Member
سلام

رفیق جان ، مشکل من اغلب با تبدیل چیزی که قراره بولیین یشه به poly رفع میشد گاهی هم از Pro Boolean استفاده میکنم.
ولی بیشتر مواقع سلام و صلوات هنگام بولیین کردن جواب مثبت میده!

آره منم میگم Pro Boolean باید مشکل رو حل کنه.
خلاصه بهتر و تا حدی هم بی دردسر تر از boolean هست.:rose:

hoseini_smm

Member
اگر براتنون ممکنه مدلتون رو توی اتوکد طراحی کنید. union , intersection , subtract توی اتوکد هیچوقت اشتباه نمیکند.

amin2001

Active Member
polygon های اون قسمت رو deattach کن و بعد از عمل boolean دوباره attach کن و ورتکس هارو ولد کن
:D

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
من قبلا ها که هر بار که با بولین کار می کردم ، جسم رو تبدیل به editble poly می کردم و بیشتر می شد بدون سوراخ شدن باهاش کار کردم ...
pro bolean دیگه فکر نکنم این مشکلو نداره ... حالا تا حالا که جدیدا این مشکلو باهاش نداشتم ...

موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من که به شاگردام اینچوری میگم.
خوب بچه های گلم به این میگن بولین.اول برین تو تنظمات مکس تعداد Undo رو از 50 به 500 تغییر بدین.
بعد چشماتونو ببندین و با جفتش آزمایش کنین.اگه دیدن جسم سالم باقی موند برین 2 رکعت نماز شکرانه بخونین.اگه دیدین جسمشتون غیب شد ...

ولی به من ثابت شد.معمولا اشکال دوار با پرو بولین مشکل کمتر دارن.معمولا 90 % حواب میده. اما سوال اینجاست با Edit poly نمیشه کاری مثل Boolean کرد؟

اما بخاطر قفل شکسته یا نشکسته نیست.

AVGHH

Member
سلام؛

از همه دوستانی که تراوشات ذهنیشون رو پاشیدن تو این تاپیک ممنون. :oops:

polygon های اون قسمت رو deattach کن و بعد از عمل boolean دوباره attach کن و ورتکس هارو ولد کن
یعنی این جوری این مشکل دیگه پیش نمیاد؟!

این مهندسای توانمند اتودسکم زدن تو کار بساز بندازا (البته خیلی وقته)، خدا از وسط نصفشون کنه با این برنامه ساختنشون.

جدیدترین ارسال ها

بالا