رفع مشکل خروجی در ادیوس6 یا پایین تر

abbas16b

Member
باعرض سلام و ادب فراوان :)
در ادیوس 6 یا حتی در ورژن های قبلی مشکی بود که بی خیال نرم افزار می شدم
شاید اینجا کسی کمک کنه بی خیال نشم آخه از محیطش خوشم میاد!
وقتی که خروجی می گیرم یا همون f11 یه کادر سیاه رنگ دور فیلم هست از بالا و پایین حدود یکی دو سانت و از چپ و راست حدود چهار پنچ سانتیمتر، حتی وقتی موقع ادیت کردن پنجره ی پیش نمایش را با دابل-کلیک تمام صفحه می کنم باز هم کل فیلم در صفحه فیت نمی شه که موقع ذخیره سازی هم همین طور ذخیره میشه تازه با چند تا کیفیت هم خروجی گرفتم ولی انگار این خانه از بیخ و بن خراب است.
لطفا کمک کنید تا این مشکل حل شه!
عکسش رو گذاشتم یک صحنه از فیلم آموزشی از محیط خود ادیوس هست یه وقت اشتباه نشه این یه تیکه از فیلم هست نه محیط ادیوس، با فلش ها منظورم رو بیان کردم .
قبلا از دوستانی که از بذل زکات دانش خویش دریغ نمی کنند صمیمانه سپاسگذارم! :rose:

پیوست ها

• Edius 6.JPG
    Edius 6.JPG
    118.2 کیلوبایت · بازدیدها: 87
سلام به شما دوست عزیز

در نگاه اول و در سریع ترین حالت که بخواهم پاسخ بدم مشکل شما مربوط میشه به آغاز پروژه

یعنی باید در هنگام ورود به ادیوس وقتی که گزینه New Project رو انتخاب میکنید زیر محل انتخاب نام برای پروژه محلی وجود داره که به شما میگه پروژه بر مبنای استاندارد 16:9 باشه و یا اینکه 4:3

مشکل همینجاست که شما استاندارد تصویر رو روی واید یعنی 16:9 تنظیم کرده اید ولی در کار میکس و مونتاژ خود از تصاویری با استاندارد 4:3 استفاده میکنید

با توجه به عکسی که ارسال کردید و دقت به پنجره پیش نمایش که روی 16:9 تنظیمه احتمال زیاد مشکل همینه ... در غیر اینصورت بفرمایید تا من بررسی بیشتری کنم موفق باشید

آخرین ویرایش:

Dr.xyz

Well-Known Member
با توجه به توضيحات دوست بالايى كه احتمالا بيشتر از همين هست شما مطمئن هستى كه نسخه اى كه دارى معتبر هست يعنى اينكه اينكه برنامه يا كركش مشكل نداره يا اين مشكل توى نسخه هاى قديمى هم هست

abbas16b

Member
سلام به شما دوست عزیز

در نگاه اول و در سریع ترین حالت که بخواهم پاسخ بدم مشکل شما مربوط میشه به آغاز پروژه

یعنی باید در هنگام ورود به ادیوس وقتی که گزینه New Project رو انتخاب میکنید زیر محل انتخاب نام برای پروژه محلی وجود داره که به شما میگه پروژه بر مبنای استاندارد 16:9 باشه و یا اینکه 4:3

مشکل همینجاست که شما استاندارد تصویر رو روی واید یعنی 16:9 تنظیم کرده اید ولی در کار میکس و مونتاژ خود از تصاویری با استاندارد 4:3 استفاده میکنید

با توجه به عکسی که ارسال کردید و دقت به پنجره پیش نمایش که روی 16:9 تنظیمه احتمال زیاد مشکل همینه ... در غیر اینصورت بفرمایید تا من بررسی بیشتری کنم موفق باشید
با عرض سلام و ادب

حق با شما دوست عزیز بود.
مشکل حل شد.
آخییییش! یه نفس راحت کشیدم!
:clap:
بابت توجه شما بزرگواران سپاسگذارم.
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا