Fa رفرش صفحه و ثبت گزارش

djpooya

Active Member
با سلام

آیا روشی برای ایجاد این ایده وجود داره ؟

من میخوام که پروژه ای بسازم که یک صفحه مثلا یک تاپیک مجید آنلاین را در هر زمانی که بهش میده مثلا 1 دقیقه رفرش کنه و هر بار که رفرش کرد به صورت گزارش در یک قسمت برنامه ثبت بشه

آیا همچین چیزی ممکنه ؟

و آیا میشه مثلا یک edit box بالای صفحه نرم افزار گذاشت و هر آدرسی از مجید آنلاین یا فروم های دیگه را خواستی بدی تا رفرش کنه ؟

با تشکر از همه دوستان گل مجید آنلاین

mohamadarab

Active Member
و آیا میشه مثلا یک edit box بالای صفحه نرم افزار گذاشت و هر آدرسی از مجید آنلاین یا فروم های دیگه را خواستی بدی تا رفرش کنه ؟

با تشکر از همه دوستان گل مجید آنلاین
سلام..اگرمنظورتون رو درست متوجه شده باشم ،میخوای هر بار براتون لینک داده شده رو رفرش کنه؟
امیدوارم به دردتون بخوره.موفق باشی

پیوست ها

• test.rar
    638 بایت · بازدیدها: 31

djpooya

Active Member
با لسام خیلی ممنون از مشا دوست عزیز

نمیشه قسمتی اضافه کرد که هر بار رفرش را به صورت گزارش ثبت کنه

باز هم ممنون از دوست خوبم که جواب بنده را با ساخت پروژه نمونه داد

djpooya

Active Member
منظورم از گزارش تعداد رفرش هایی هست که انجام میده مثلا بزنه 5 تا انجام داده یا ....

به صورت عدد

خیلی ممنون میشم اگه جوابم را بدین

ممنون از دوستان گل مجید آنلاین

mohamadarab

Active Member
برای دریافت تعداد رفرش هایی که میشه کافیه این کد اضافه کنی در Script ..هم چنین ی Text برای نمایش تعداد رفرش ها
کد:
link$=CHAR(count)
count=count + 1
DisplayValue("Text","link$")
...

djpooya

Active Member
با سلام

این کد را وقتی که میگزارم یک مشکل پیش میاد اونم این هست که خودش اتوماتیک سایت میزنه مثلا 0.0.0.1 یا 0.0.0.2 یا 0.0.0.6 یا ...

اگه میشه لطف کنید و یک پروژه ام ام بی به صورت نمونه بسازید و پیوست کنید

خیلی ممنون از شما دوست عزیز

و با تشکر از همه دوستان گل مجید آنلاین

djpooya

Active Member
با سلام

اگه میشه لطفا دوست عزیز جواب بنده را بدهید
خیلی ممنون از دوستان خوب مجید آنلاینی

با تشکر

محمدمهدی

Well-Known Member
عزیزم پاسختون کاملا داده شده و مثال گذاشتن هم برای نمونه ی شما کاری نداره. اما واقعا خودتون نمی تونید؟
به یه متغیر یکی یکی اضافه شدن که همراه با کد رفرش صفحه باشه همینی هست که جناب محمد عرب گفتن. مگر اینکه شما بخوای وقتی رفرش سایت کاملا تموم شد این عدد ثبت بشه که یه خورده کار داره و فکر نکنم با ام ام بی خالی به نتیجه برسی. باید از پلاگین یا یه فایل External استفاده کنی.

hr1510

Active Member
اگر درست متوجه شده باشم شما منظورت از رفرش همون اتورفرش هایی هست که خود انجمن های برای پست های جدید میزننه .... اگر منظورت همونا باشه ... بله همونطور که استاد گرام فرمودند خود ام ام بی این قابلت رو نداره و باید از پلاگینی استفاده کنی ... من هم چیز در نظر ندارم برای معرفی ... اما ... یکی دوتا ایده دارم برات ک

1- اینکه بیایی طبق زمان بندی سایتی که قراره بازدید بشه تایمر درست کنی و زمانی که کاربر توی سایته رو حساب که و کانتر بندازه یا خودش رفرش کنه و کانتر بندازه .... مثلا طرف داخل فلان فروم بوده و این مدت صبر و کرده ... مثلا خود فروم هر 5 دقیقه رفرش میکنه و خلاصه زمان تقسیم به 5 دقیقه میشه تعداد رفرش ها ....

2- اینکه بیایی با جاوا اسکریپت و html یک صفحه ابتدایی درست کنی که ابتدای برنامت باز بشه بعد هر لینکی که بهش ارسال شد رو بره برات باز کنه و خودش یا بر اساس زمان کانتر بندازه یا رفرش کردن رو مانیتور کنه و کانتر بندازه .

برای ایده اول چون خیلی سادست من در خدمتم ... ولی برای دومی ... به انجمن مربوطه مراجعه کن و بپرس عملیه یا نه ؟ ... گمون نکنم چیز نشدنی باشه با جاوا اسکریپت . به هر حال ایده بود دیگه.

djpooya

Active Member
دوستان عزیز اگر به طور دقیق این مطلب ها را دنبال میکردید این قسمت را میدید

وقتی کد را برای شمارش تعداد رفرش ها میزنم این مشکل پیش میاد که خودش به جای آدرس سایتی که من بهش میدم اتوماتیک این آدرس ها را باز میکنه

0.0.0.1 یا 0.0.0.2 یا 0.0.0.6 یا ...
فکرکنم درست منظور را فهمونده باشم

جدیدترین ارسال ها

بالا