رفتن به فریم خاص

azizhe

New Member
با سلام خدمت شما بزرگواران
من دو فایل swf دارم که می خواهم فایل swf اولی ، فایل swf دومی را لود کند (نه داخل mc یعنی swf اولی کامل بسته شود) و وقتی swf دومی لود شد به فریم خاصی برود در واقع اینکه به فریم خاصی برود را می خواهم در swf اولی مشخص کنم و چندین فایل swf دارم که هر کدام swf دومی را لود می کنند و به فریم خاصی می خواهند بروند حال می خواهم بدانم که راهی وجود دارد یا نه؟
ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب در فریم اول swf دوم مشخص کنید به فریم مورد نظر برود که بعداز لود swf دوم به فریم مورد نظر برود

خوب چرا از MC استفاده نمیکنید ؟؟؟

موفق باشید

azizhe

New Member
سلام دوست من

خوب در فریم اول swf دوم مشخص کنید به فریم مورد نظر برود که بعداز لود swf دوم به فریم مورد نظر برود

خوب چرا از MC استفاده نمیکنید ؟؟؟

موفق باشید

با سلام
از mc استفاده نمی کنم چون فایل هام ورژن هایش به هم نمی خورد .
در مورد سوال اولتون باید بگویم که من چندین فایل دارم که هر کدام آن swf دوم را صدا زده و هر کدام می خواهند به فریم خاصی بروند چون چندین فایل این کار را می خواهند بکنند نمی توانم.
ممنون از توجهتون.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب راهی بجز راه اولی که گفتمبه ذهنم نمیرسه ولی اگه بخواید در swfاول کنترل کنید باید از MC استفاده کنید

بازم صبر کنید شاید کسی از دوستان راهی داشته باشه برا این کار

موفق باشید

mohammadbasri

کاربر فعال
1- شما باید هنگام لود swf براش level تعریف کنید. من بطور مثال براتون level 2 قرار دادم.
2- این دستور رو باید بعد از لود swf اجرا کنید.

smmousazadeh

Well-Known Member
شما میتونید یه فایل اصلی با بالاترین ورژن پلیر بسازید و بعدا درون اون لود کنید
البته با همین روش Level هم میتونید اینکار رو انجام بدید.

azizhe

New Member
1- شما باید هنگام لود swf براش level تعریف کنید. من بطور مثال براتون level 2 قرار دادم.
2- این دستور رو باید بعد از لود swf اجرا کنید.

با سلام خدمت دوستان
شرمنده دوست عزیز، می شود که با مثالی کوچک نحوه کدنویسی آن را واضح بیان کنید چون من تا بحال از level استفاده نکردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا