رفتن به فریم خاص از یک مووی کلیپ در تایم لاین

morid71

Member
من وقتی می خوام از توی یک مووی کلیپ برم به یک فریم خاص از تایم لاین اصلی از _root استفاده می کنم، اما اگه برعکس بشه یعنی بخوام از تایم لاین اصلی فریم خاصی رو از مووی کلیپ اجرا کنم باید از چه دستوری استفاده کنم،
کسی هست به کمک کنه؟

morid71

Member
برای اینکه منظورم رو برسونم یه نمونه هم گذاشتم که توی این نمونه می خوام وقتی روی مربع کوچک که یک دکمه است کلیک کردم مووی کلیپ mc که توی تایم لاین قرار داره بره به فریم 2 . ممنون میشم اگه کسی کمک کنه

پیوست ها

• main.rar
    6.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ج پست اول :
PHP:
_parent

ج پست دوم

برای اینکه منظورم رو برسونم یه نمونه هم گذاشتم که توی این نمونه می خوام وقتی روی مربع کوچک که یک دکمه است کلیک کردم مووی کلیپ mc که توی تایم لاین قرار داره بره به فریم 2 . ممنون میشم اگه کسی کمک کنه

PHP:
_root.mc.gotoAndstop(2)

موفق باشید

شرمنده حالا اگه برعکس در نظر بگیری چی میشه کدش
داخل یک موی کلیپ یه آیکون داری میخوای بری یه اسکین (صحنه) دیگه کد
on (release) {
_root.gotoAndPlay("rr");
_parent.gotoAndPlay("rr");
}
اجرا نمیشه چی کار باید کرد
اسم اسکینه rr هست

smmousazadeh

Well-Known Member
تو حرکت کردن بین scene ها تو اکشن 2 ، گاهی اوقات وقتی تو پارامتر دوم عدد میدیم ، گیج میزنه و درست عمل نمی کنه. اگه اول scene ها یه label بزارید خیلی بهتره مثلا اگه اسم فریم 1 رو بزاریم start :
PHP:
on (release) {
_root.gotoAndPlay("rr","start");
}

آخرین ویرایش:

myfirst

Member
سلام
اگه قرار شه به فریم ها لیبل داده بشه دیگه نیازی به نوشتن scene نیست.
PHP:
on (release) {
_root.gotoAndPlay("start");
}

smmousazadeh

Well-Known Member
برای پیاده سازی یه برنامه هر کس روش خودش رو داره.
امکان داره شما یه پروژه رو شما یک مدل پیاده سازی کنی و من یک مدل دیگه . مطلبی که من گفتم برای زمانیه که شما داری از Scene استفاده میکنی و صد البته گاهی اوقات بهتره که برنامه در چند scene باشه تا در چند label

myfirst

Member
سلام.
تشکر از smmousazadeh بابت توضیحات خوبت.

ولی منظور منم وقتی بود که از Scene استفاده میشه!

اگر شما دوتا Scene داشته باشید و تو فریم اول دومین Scene یک لیبل داشته باشید.برای رفتن به لیبل دیگه فرقی نداره که تو دستورتون اسم Scene رو بنویسید یا نه!

smmousazadeh

Well-Known Member
اون توضیح اولیه من بصورت کلی گفتم.
بله اگر شما داخل یک scene هستید و قصد دارید تو همون scene به یک لیبل دیگه برید احتیاج نیست اسم scene رو بیارید

جدیدترین ارسال ها

بالا