رسانه هاي الكترونيك مي توانند موازي با رسانه هاي سنتي حركت كنند

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
فاوانيوز - دوست ندارم كه رسانه‌هاي نوين و الكترونيك جاي رسانه‌هاي قديمي را بگيرند. چون اصولاً نيازي نيست جاي آنها را بگيرند. جا به اندازه كافي براي هر دو هست. چون كاركرد آنها به‌گونه‌اي است كه نه در تقابل با هم، كه به موازات هم مي‌توانند حركت كنند و مكمل يكديگر باشند.
علي اكبر قزويني، روزنامه‌نگار و وبلاگنويس در گفت وگوي اختصاصي با فاوانيوز ضمن بيان اين مطلب گفت: رسانه‌هاي الكترونيك و آن‌لاين مي‌توانند دسترسي سريع به اخبار و امكان دسترسي به منابع بي‌شمار را فراهم كنند و در واقع فرونشاننده يك عطش فوري باشند، در حالي‌كه روزنامه‌ها و در كل نشريات كاغذي، مي‌توانند با تحليل رويدادها، پرداختن به عمق اخبار يا گزارش‌هايي درباره موضوعات روز و مبتلا به جامعه/جهان، مجموعه‌اي از خوراكي‌ها را براي خواننده‌اي فراهم كنند كه عطش فوري‌اش برطرف شده و حالا مي‌خواهد براي سيرشدن خود غذاهايي را سر فرصت بيشتر و مطابق با ميل و سليقه خود انتخاب كند.
قزويني كه در وبلاگ خود به نشاني www.alighazvini.com مي نويسد همچنين گفت: به هر حال همان‌طور كه تلويزيون جاي راديو را نگرفته يا رسانه دي‌وي‌دي نياز به مديوم سالن سينما را از بين نبرده، رسانه‌هاي آن‌لاين هم جاي رسانه‌هاي كاغذي را نخواهند گرفت. در اين دنيا براي همه جا هست!
قزويني همچنين در پاسخ به اين سوال فاوانيوز كه از چه راههايي مي توان به گسترش ضريب نفوذ اينترنت در كشور كمك كرد، گفت: همين اواخر كه بانك مسكن براي ثبت‌نام وام ده ميليون توماني اعلام كرده بود كه تنها از طريق اينترنت اين ثبت‌نام بايد انجام شود، يكي از روزنامه‌نگاران وبلاگ نويس در وبلاگش اشاره كرده بود كه مي‌ديدي زنان و مردان سن‌وسال‌داري را كه با فرزندان يا نوه‌هايشان به كافي‌نت‌ها مي‌روند يا اصلاً خود كافي‌نت‌دارها مبلغي مي‌گيرند براي ثبت‌نام افرادي كه آشنا يا همراهي در اين زمينه ندارند، و اشاره كرده بود كه حداقل پدر و مادرها از اين طريق مي‌فهمند كه اينترنت فقط براي چت كردن نيست و شايد كمتر ديدگاه منفي نسبت به استفاده فرزندانشان از اينترنت داشته باشند.
خبرنگار سرويس رسانه ي شرق كه مقالات وي در شرق را دنبال مي كنيم، با بيان اين مطلب تصريح كرد: اين مثال ساده نشان مي‌دهد كه راه‌هاي زيادي براي گسترش استفاده از اينترنت در جامعه وجود دارد. البته زيرساخت‌ها هم بايد به همين موازات تكميل شود. اتصال دايل-آپ (تلفني) ديگر جوابگوي نيازهاي امروز نيست. خيلي از پدر و مادرها شكايت دارند كه فرزندشان (فرزندانشان) مدت زيادي خط تلفن را براي اتصال به اينترنت اشغال مي‌كند و اين امر علاوه بر هزينه‌اي كه به دوش آنها مي‌گذارد، افرادي را كه تماس مي‌گيرند دقايق طولاني پشت خط بوق اشغال نگه مي‌دارد و اگر كسي در خانه بخواهد تماس بگيرد، اتصال اينترنتي را بايد قطع و مجدداً برقرار كرد. همين امر ناگزير خيلي‌ها را شب‌ها پاي اينترنت نگه مي‌دارد. همه هم كه نمي‌توانند يك خط تلفن مجزا براي اتصال‌ به اينترنت بخرند. به هر روي، نسل جديد با اينترنت خو گرفته و تقريباً در هر خانه‌اي كه كامپيوتر وجود دارد، آن كامپيوتر امكان اتصال به اينترنت را دارد. بنابراين در سال‌هاي آتي از لحاظ ناآشنايي جامعه (يا بخش اعظم جامعه) با اينترنت مشكلي وجود نخواهد داشت.
او در پايان براي بالا بردن سطح فرهنگ استفاده از اينترنت و تسهيل دسترسي اقشار جامعه نيز پيشنهادهايي داد: با كارهايي نظير آنچه در رابطه با وام مسكن اتفاق افتاد، فراهم كردن زيرساخت‌ها و البته پرداختن مستقيم و غيرمستقيم به اينترنت و مزايا و معايب آن (در كنار هم) در رسانه‌هاي پرنفوذ ديگر (مثل راديو و تلويزيون، روزنامه‌ها و...)، مي‌توان ضريب نفوذ و ميزان گسترش اين رسانه نوين را در جامعه ايران بالا برد. مثلاً همين‌كه در برنامه‌هاي راديويي يا تلويزيوني به نشاني وب‌سايت شبكه يا اي‌ميل آن اشاره و عنوان مي‌شود كه از طريق آنها مخاطبان مي‌توانند با برنامه در تماس باشند، خودش يكي از عوامل مؤثر غيرمستقيم در گسترش كاركردهاي شبكه اينترنت است.

منبع:http://www.favanews.com/default.aspx/news_17412.htm
 

جدیدترین ارسال ها

بالا