رسال ایمیل

mohamadarab

Active Member
سلام....
می خواستم توی پروژم قسمتی باشه که کاربر متنی رو تایپ کنه و بعد برای یک ایمیل ارسال بشه؟
.........
البته توی انجمن هم گشتم
ولی همه گفتن با پلاگین IE و COM میشه ولی من نتونستم ،چون همش خطا میده،البته کسی هم به جوابی نرسیده .....
ممنون اگه راهنمایی کنید:rose::rose:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
در مورد این پلاگینها که گفتین من یکیش رو تست کردم جواب نداد مثل اینکه ورژن اول پلاگین ie جواب میده با اینحال تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
ضمنا اگه خواستین من یک پلاگین در اینباره نوشتم که البته فقط یک قسمتش که مربوط به برگردوندن خطای احتمالی هست تا بشه کنترل کامل رو روی پلاگین داشت رو باید کامل کنم که تا شب کامل میشه.
با این پلاگین قادر هستین فایل هم ارسال کنید سرعت ارسالش میشه گفت عالیه و اینکه در هنگام ارسال ایمیل برنامه فریز نمیشه.
البته این پلاگین برای بیلدر رایگان نیست ولی تا 2 ال 3 روز دیگه رایگانش رو برای آپادانا ارائه میکنم. اگه خواستین در خدمتم.

loo30fer

من هردو پلاگین رو تست کردم بی فایده بود اصلا نمیدونم چرا تو پلاگین ComPlugin چیزی به عنوان یوزر و پسورد نمیخواد آخه تا اونجایی که من اطلاع دارم برای ارسال ایمیل این نیاز هست شایدم خودش این پلاگین این قسمتهارو به پلاگین داده و از ایمیل خودش استفاده میکنه بهرحال ایمیل ارسال نکرد.

silvercover

کاربر متخصص
من هردو پلاگین رو تست کردم بی فایده بود اصلا نمیدونم چرا تو پلاگین ComPlugin چیزی به عنوان یوزر و پسورد نمیخواد آخه تا اونجایی که من اطلاع دارم برای ارسال ایمیل این نیاز هست شایدم خودش این پلاگین این قسمتهارو به پلاگین داده و از ایمیل خودش استفاده میکنه بهرحال ایمیل ارسال نکرد.

چرا این پلاگین درخواست USER و Pass میکنه. اگر دقت کنید حوالی دستور SmtpConnect پیداش می کنید.

یه نکته کلی هم اضاف کنم و اون اینکه بعضی از ISP ها به دلایلی پورت 25 رو که مختص ارسال ایمیل هست بستن و ممکنه دلیل ناشناخته بسیاری از مشکلات ارسال ایمیل شما همین باشه. پس بد نیست از ISP خودتون یه استعلام کنید.

loo30fer

چرا این پلاگین درخواست USER و Pass میکنه. اگر دقت کنید حوالی دستور SmtpConnect پیداش می کنید.
بله درسته چون من فقط نمونش رو پر کردم و کدنویسیش رو ندیدم متوجه نشدم ولی چیزی به عنوان درخواست پسورد ندیدم در ضمن من اطلاعات رو بدین شکل پر کردم اگه لطف کنید و مشکل رو برطرف کنید برای این دوستمون و دیگر دوستان هم مفید واقع میشه.
کد:
HostAddress$='smtp.gmail.com'
PluginSet("PlugIn","HostAddress$")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpHost")
SmtpPort=465
PluginSet("PlugIn","SmtpPort")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpPort")
UserName$='sendmailsds'
PluginSet("PlugIn","UserName$")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpFromName")
ToEmailAddress$='[email protected]'
PluginSet("PlugIn","ToEmailAddress$")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpToAddress")
FromEmailAddress$='[email protected]'
PluginSet("PlugIn","FromEmailAddress$")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpFromAddress")
Date$='2011/11/03'
PluginSet("PlugIn","Date$")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpDate")
Subject$='TestComPlugin'
PluginSet("PlugIn","Subject$")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpSubject")
ReplyTo$='Sample'
PluginSet("PlugIn","ReplyTo$")
PluginRun("PlugIn","SetSmtpReplyTo")
PluginRun("PlugIn","SmtpConnect")
PluginRun("PlugIn","SmtpSendMessage")
یه نکته کلی هم اضاف کنم و اون اینکه بعضی از ISP ها به دلایلی پورت 25 رو که مختص ارسال ایمیل هست بستن و ممکنه دلیل ناشناخته بسیاری از مشکلات ارسال ایمیل شما همین باشه. پس بد نیست از ISP خودتون یه استعلام کنید.
بله همینطوره من برای ارسال ایمیل با کمک پلاگین خودم با سرور جیمیل از پورت 465 استفاده میکنم و بدرستی ایمیل ارسال میشه.

m javad

کاربر متخصص
نمیتونید همینطوری از هر ISP برای ارسال با هر پلاگین یا برنامه ای استفاده بکنید، باید مطمئن بشید که توانایی اتصال با اون ISP رو داشته باشه
smtp.gmail.com با پورت 465 رایگان هست و البته خوب و سریع هم کار میکنه

بله همینطوره من برای ارسال ایمیل با کمک پلاگین خودم با سرور جیمیل از پورت 465 استفاده میکنم و بدرستی ایمیل ارسال میشه
بله درسته چون من فقط نمونش رو پر کردم و کدنویسیش رو ندیدم متوجه نشدم ولی چیزی به عنوان درخواست پسورد ندیدم در ضمن من اطلاعات رو بدین شکل پر کردم اگه لطف کنید و مشکل رو برطرف کنید برای این دوستمون و دیگر دوستان هم مفید واقع میشه.
gmail برای ارسال نیاز به SSL و همون dll هایی که خودتون میدونید داره
پس اگر پلاگین مذکور از SSL و smtp server استفاده نکرده باشه نمیتونید یا اون پورت ایمیل به gmail ارسال کنید

loo30fer

ببخشید ie از کجا کم میاره و مشکلش چی هستش؟
که هنگام ارسال برای یک دقیقه باعث میشه برنامه فریز بشه و در آخر مقدار Error رو برمیگردونه.
قسمت اتصال اینترنتشم روی همه اینترنتها جواب نمیده گاهی Adsl رو جواب میده گاهی نه اینترنت Share شده هم رو نمیتونه جواب درست بده در صورتی که من به اینترنت متصلم false رو برمیگردونه.

Rezvani Soft

Active Member
بلاخره یه نمونه که بشه عملا باهاش ایمیل ارسال کرد پیدا نشد.اگه مشکلاتش رفع شد قرار بدین چون واقعا مشکل خیلی از افراد همینه.
میدونم شدنیه چون قبلا نمونه هاش رو دیدم.مثلا در مجموعه لورد.​

loo30fer

بلاخره یه نمونه که بشه عملا باهاش ایمیل ارسال کرد پیدا نشد.اگه مشکلاتش رفع شد قرار بدین چون واقعا مشکل خیلی از افراد همینه.
میدونم شدنیه چون قبلا نمونه هاش رو دیدم.مثلا در مجموعه لورد.
چیز نشدنی و اعجاب انگیز نبوده که لرد انجامش داده باشه ولی قابلیتها و قدرت هر روش ارسال ایمیل فرق میکنه که وقتی یک مدت باهاش دست و پنجه نرم کردین متوجه میشین.
ضمنا فکرم میکنم این پلاگینها بدون تست ساخته شده چون از همون اول مشکل داشتن و کار نمیکردن اصلا شایدم من کار باهاشون رو بلد نیستم :-?

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا