رزولوشن صفحه

سلام
چطوری میشه با اکشن اسکریپت رزولوشن (resolution) ویندوز در هنگام ورود به فلش بر روی 768*1024 قرار داد و در هنگام خروج از فلش به حالت قبلی برگشت؟

kiarash.M

Active Member
flashplayer نه flash !! فقط این پارمتر رو به صورت readOnly داره یعنی فقط میشه رزولشن رو فهمید چنده ..

اینا همه به flashplayer بر میگرده نه flash دوستان .. بیایید با مطالب به صورت حرفه ای برخورد کنیم ..

یا غفار
سلام رفیق
من خودم حدود یه دوهفته ای درگیر این مسئله بودم که خیلی خلاصه راه حل ها رو میگم
1- می تونی در فلش allow scallرو falseکنی (یک کد fscommand) در این صورت اگه تو هر رزولیشنی باز شه سایز اصلی شما رو نگه می داره و دور اون رو یه کادر به رنگی که موقع خروجی از فلش به stageخودت دادی را می ذاره
2- می تونی با mmb یکه فایل با سایز 1*1 درست کنی که مثلا رزولیشن رو 1024*768 بکنه و خروجی اصلی شما رو باز کنه و برای فایل فلش خودت هم یک فایل batبنویسی که وقتی فایل فلش بسته شد اون اگزه mmbهم بسته شه تا رزولیشن طرف به حالت اول برگرده
ضعف:درسته فایل ها فول اسکرینه اما اگه طرف دکمه ویندوز دسکتاپ رو بزنه دوتا اگزه فعال می بینه اما به کارش می ارزه
در ضمن من هر وقت با رفقا به نتیجه برسیم که کاری که معمولا انجام نمی شه رو انجام بدیم به همه می گیم مده(کلاس داره)
اگه سوالی بود در خدمتیم(رفیق خدمتگذار )

بالا