رد شدن نور از تصویر

chaleshtor

New Member
سلام چطوری میتونم کاری کنم که هر چند ثانیه یک بار یک نور از تصویر رد بشه
مثل لوگو شبکه یک

آخرین ویرایش:

leila_t

New Member
تصویر متحرک میخوای؟ با فتوشاپ میشه بعد ساخت باید با فرمت gif ذخیرش کنی

mohammad moeini

Active Member
سلام دوست عزیز
میخوای توی فوتوشاپ این کار رو انجام بدی یا در فلش و افتر افکت؟
هر کدوم رو که میخوای بگو تا آموزشش رو برات آپلود کنم:)

chaleshtor

New Member
ممنون چون فایل گیف میخوام فتوشاپ و فلش رو بذارید ممنون میشم
سایتی هم هست که آنلاین اینکار رو بکنه

mohammad moeini

Active Member
اگه بخوای توی نرم افزار فلش این کارو انجام بدی مراحلش بصورت زیر هستش:
این افکت خیلی ساده است اما در عین سادگی خیلی زیبا و کاربردی هم هست و باعث زیبایی کار میشه:
1- خوب واسه شروع یه فایل فلش اینجا کنید. رنگ پشت زمینه رو هم سیاه کنید.
2- سه تا لایه بسازید.
3- متن دلخواهتون در پایین ترین لایه تایپ کنید. رنگ متن فعلاً سفید باشه. بهتره که متن رو از حالت فونت به shape تبدیل کنید.
4- خوب حالا این متن رو که به صورت shape درآوردید رو کپی کنید و در لایه وسطی قرار بدید. paste in place کنید.
5- حالا این متنی رو که در لایه وسط قرار دادید رو انتخاب کنید و اون رو تبدیل به یک MovieClip کنید.
6- حالا این MovieClip رو انتخاب کنید و در قسمت properties یک فیلتر DropShadow بهش Add کنید.
7- در تنظیمات DropShadow این تنظیمات رو انجام بدید:
strength=200%
Quality=High
Distance=0
Knockout رو تیک بزنید
Color رو هم زرد انتخاب کنید.
8- حالا در لایه اولی که قبلاً ایجاد کرده بودید و خالی هم بود یه MoviClip ایجاد کنید و اون رو به صورت انیمیشنی از روی این MovieClip حرکت بدید.
10- روی لایه اول کلیک راست کنید و Mask رو انتخاب کنید.
حالا پروژرو اجرا کنید.
حتی میتونید برای یک لوگو هم این کار رو انجام بدید. که من در فایل پیوست هر دو مورد رو قرار دادم.

پیوست ها

• effect logo.zip
    21.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • effect txt.zip
    10.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8

mohammad moeini

Active Member
خوب حالا اگه بخوای توی فوتوشاپ این کارو انجام بدی با آموزشی که در فایل ضمیمه قرار میدم به راحتی میتونی انجامش بدی البته حتما نسخه فوتوشاپت از CS4 به بالا باشه تا قابلیت Animation رو داشته باشه
البته این آموزشی که الان میخوام براتون آپلود کنم مدیر سایت axrizan زحمتش رو کشیده و من خودم هم اینو قبلا دانلودش کرده بودم چون خوب بود گفتم دیگه همینو براتون آپلود کنم و دیگه یه فیلم آموزشی دیگه ای درست نکنم:green:
ذکر یک نکته: بنده به قصد تبلیغات این فایلو آپلود نکردم بلکه هدف بنده فقط یادگیری دوستان هستش، امیدوارم که مدیران انجمن این قسمت رو حذف نکن:rose:
با تشکر
موفق باشید
یا علی

پیوست ها

• PS Learning.zip
    2 مگایابت · بازدیدها: 50

mohammad moeini

Active Member
ساخت همچین افکتی در نرم افزار افتر افکت به مراتب راحت تر از فوتوشاپ و فلشه(البته نظر شخصی بنده اینه)
اگه شما این نوع افکت رو برای ساخت کلیپ و تیزر نیاز دارین، توی نرم افزار افتر افکت با استفاده از پلاگین cc light swep به راحتی میتونید این کار رو انجام بدین:cool:
موفق باشید

mohammad moeini

Active Member
خواهش میکنم دوست عزیز
موفق باشید
خدایا، چه خوب میشد فرهنگ فشردن "دکمه تشکر" در انجمنها جا میفتاد و دیگه این همه لحنهای محاوره‌ای بکار برده نمیشد....:mad:

mohammad moeini

Active Member
خواهش میکنم
نمدونم والا!!!!:-?
اگر هم باشه من تا حالا ندیدم!!!
خوب چرا خودتون دست به کار نمیشید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا