رحستری

diberater

Member
رجستری

سلام خدمت دوستان و اساتید من تا به حال با رجستری و SmallPlugin کار نکردم و نمیدونم چطوری باید ازشون استفاده کنم. و حالا سوالم اینه: 1. من یه پروژه دارم که میخوام هنگامی که نصب میشه بره توی رجستری و با روشن شدن سیستم برنامه اجرا بشه 2. طی یک زمان خواصی برنامه بالا بیاد و بشه با یک لیست باکس تنطیم کرد که هر چند دقیقه یک بار بالا بیاد و توی رجستری دخیره بشه. برای مثال هر 30 دقیق یک بار اجرا بشه و کاربر بتونه زمانش رو تنظیم کنه.

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .

1- برای اجرای برنامه با بالا اومدن سیستم خب می تونید یه شرتکات ازش بدین تو Startup . ( برای شرتکات کردن پلاگین وجود داره که البته اسمش یادم نیست )

2 - برای اینکه برنامه تو زمان های خاصی بیاد بالا هم بهتره بزارین برنامه همیشه باز باشه و خودش زمان رو چک کنه و تو زمانی که تعیین شده پنجرش بیاد بالا .
2 - البته می تونید یه برنامه جدا هم براش بزارین که اون همیشه باز بمونه ( البته قابل مشاهده نباشه ) و زمان رو چک کنه و تو زمان تعیین شده برنامه اصلی رو باز بکنه .

3 - برای ذخیره اعداد یا هرگونه مقادیر تو رجیستری هم می تونید از دستور SaveVariable استفاده کنین . برای استفاده از اون مقدار هم برای مواقعی که لازم شه می تونید از دستور LoadVariable استفاده کنین .
نکته ! برای اطمینان بهتره اسمایی که برای متغیرهاتون تو رجیستری انتخاب می کنین یه پیشوندی چیزی اضافه کنین . مثلا : diberater_Time

بازم مشکلی بود در خدمتم .

silvercover

کاربر متخصص
1. من یه پروژه دارم که میخوام هنگامی که نصب میشه بره توی رجستری و با روشن شدن سیستم برنامه اجرا بشه

برای استارت آپ کردن برنامه یه مسیر خاص در رجیستری وجود داره که کافی هست شما مسیر اون برنامه مد نظر رو به کمک پلاگین در این مسیر درج کنید. مسیر زیر یکی از مسیرهایی هست در رجیستری که
باید در اون درج کنید:

کد:
 HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

و این مسیر برای کاربر وارد شده و نه تمام کاربران سیستم:

کد:
 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

آخرین ویرایش:

diberater

Member
من که منظورتون رو درست متوجه نشد.اگه امکان داره یک نمونه بزرادید که رجستری و زمان بندی (قابل تنظیم) درش به کار رفته باشه.
با تشکر:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا