heroskiss
New Member
تا وقتی فتوشاپ هست کرل به چه درد می خوره؟
اصلا عشق یعنی بیت مپ!
بگو ببینیم اصلا چه کاری می شه با کرل کرد که با فتوشاپ نمی شه؟ هان!
فری هند یعنی خدای گرافیک! کرل کیلو چنده؟
این حرف ها رو روزی هزار دفعه از این و اون می شنوی و روت نمی شه یکی از طرح های خودت رو که با کرل طراحی
کردی به کسی نشون بدی!؟
خیلی ها حتی نمی دونن با کرل چه کارهایی می شه کرد؟
گرافیک وکتور دیگه سیری چنده؟!
خوب حالا نوبت ماست!
رجز خونی رو شروع می کنیم تا بگیم کارهایی رو با کرل کردیم که اونوریها حتی با اون پلاگینهای بی سرو سامون هم نمی تونن انجام بدن.
با تمام احترامی که برای اونوریها! قائلم و می دونم (یعنی اعتراف می کنم!) که بدون نرم افزارشون خیلی از کارها
پیش نمیره با این حال از بچه های کرل باز تقاضا می کنم که در این تاپیک طرح های خودشون رو به اشتراک بزارن.
بعد از یه مدت هم مدیران انجمن بهترین طرح ها رو انتخاب کرده و معرفی کنند.این کار هم رو حیه رقابتی رو افزایش می ده و از طرفی بیننده رو اضافه می کنه. از طرفی دیگران بیشتر با قابلیت این نرم افزار آشنا خواهند شد.
اگه موافقید لطفا بگید تا شروع کنیم.
منتظر نظراتتون هستم
با تشکر
اصلا عشق یعنی بیت مپ!
بگو ببینیم اصلا چه کاری می شه با کرل کرد که با فتوشاپ نمی شه؟ هان!
فری هند یعنی خدای گرافیک! کرل کیلو چنده؟
این حرف ها رو روزی هزار دفعه از این و اون می شنوی و روت نمی شه یکی از طرح های خودت رو که با کرل طراحی
کردی به کسی نشون بدی!؟
خیلی ها حتی نمی دونن با کرل چه کارهایی می شه کرد؟
گرافیک وکتور دیگه سیری چنده؟!
خوب حالا نوبت ماست!
رجز خونی رو شروع می کنیم تا بگیم کارهایی رو با کرل کردیم که اونوریها حتی با اون پلاگینهای بی سرو سامون هم نمی تونن انجام بدن.
با تمام احترامی که برای اونوریها! قائلم و می دونم (یعنی اعتراف می کنم!) که بدون نرم افزارشون خیلی از کارها
پیش نمیره با این حال از بچه های کرل باز تقاضا می کنم که در این تاپیک طرح های خودشون رو به اشتراک بزارن.
بعد از یه مدت هم مدیران انجمن بهترین طرح ها رو انتخاب کرده و معرفی کنند.این کار هم رو حیه رقابتی رو افزایش می ده و از طرفی بیننده رو اضافه می کنه. از طرفی دیگران بیشتر با قابلیت این نرم افزار آشنا خواهند شد.
اگه موافقید لطفا بگید تا شروع کنیم.
منتظر نظراتتون هستم
با تشکر