رتوش

mahmood_mn

Active Member
سلام نحوه رتوش عکسهای دیجیتال رو میخواستم یاد بگیرم .

ممنون:rose:

Narcisus

Member
روتوووووووووووووش

خب با اجازه بچه ها
یه عکس در عرض 1 دقیقه برات درست کردم ببخشید سریع انجام دادم فقط میخواستم به توضیحاتم کمک کنه

اول: عکست رو باز میکنی چون باید این کار رو بکنی اگه نکنی میخوای رو چی کار کنی :D عکس 1

دیوم : رو عکس ctrl+shift+L رو که همون Auto level هست اجرا کن و اگه فکر کردی که نیاز به تنظیمات بیشتر داره ctrl+L رو بزن و به میزان دلخواه تنظیم کن عکس 2

سیوم عکس باید تغییر رنگ پیدا کنه و کمی به زردی بزنه چطور؟ اگه گفتی؟ باریک الله با color balans -> ctrl+B میتونی قبلش shift+ctrl+B رو بزنی ببینی خودش چه تنظیماتی انجام میده عکس 3

چارم: بعد برای از بین رفتن سوراخ سمبه ها فیلتر smart blur که زیر مجموعه فیلتر blur هست اعمال کنی من معمولاً اینطوری تنظیم میکنم radus 3.0 و threshold 13 سعی کن زیاد تصویر رو آبرنگی نکنی عکس 4

فایو وم: مهر یا همون clone stamp رو انتخاب کن و اینجوری تنظیم کن opocity 30 و flow 40 و قلم نرمش رو انتخاب کن، بعد شرو کن به نرم کردن سایه ها ، کم کردن چروک و فرم دادن اعضای چهره مثل دماغ و زیر چشم. دقت کن زیر چشم نباید زیاد محو بشه عکس 5

واااااااااااای توضیح دادنش 10 دقیقه وقت گرفت
اگه شد عکسهای دیگه هم میذارم برات

پیوست ها

• 678022.JPG
    678022.JPG
    16.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 678022-1.jpg
    678022-1.jpg
    41.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 678022-2.jpg
    678022-2.jpg
    42.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 678022-3.jpg
    678022-3.jpg
    43.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 678022-4.jpg
    678022-4.jpg
    41.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

MEGA WAVE

Active Member
آموزش ابزار روتوش

ابزار Blur Tool

28bqgco.jpg

از اين ابزار جهت مات كردن تصوير و پيكسلهاي جابه جا شده استفاده مي شود.
اين ابزار مي تواند پيكسلهاي تيز تصاوير را نيز از بين ببرد.
همچنین در بعضی از عکس هایی که اسکن می شوند، نقاط ریزی ممکن است در سطح تصویر ایجاد شود،
که توسط این ابزار و فیلتری با همین نام می توان نقاط ریز را از سطح تصویر پاک نمود.

Option

2hczyhl.jpg

1. Brush: نوع و سايز نوك قلم ابزار Blur را تعيين مي كند. (برای کوچک یا بزرگ کردن نوک قلم ابزار می توانید از کلیدهای" چ و ج "نیز استفاده کنید.)
2. Mode: شامل مد هاي مختلف ترسيم مي باشد.
3. Strength: شدت اثر اين ابزار را مشخص مي كند.
4. Sample All Layers: اگر فایل جاری دارای چند لایه باشد با فعال کردن این گزینه می توانید بر روی تمام لایه عمل ویرایش را انجام دهید.

ابزار Sharpen Tool

f00zno.jpg

اين ابزار بر خلاف ابزار Blur عمل مي كند.
اين ابزار موجب تيزي پيكسلها شده و هموار بودن تصوير را از بين مي برد.
كاربرد اصلي اين ابزار آشكار و برجسته نمودن سايه ها و لبه هاي كمرنگ شدۀ تصاوير است.
توجه داشته باشيد كه استفاده بيش از حد، از اين ابزار باعث بروز ناهنجاريهايي در تصوير و موجب خراب شدن آن خواهد شد.

Option

2e30tj6.jpg

1. Brush: نوع و سايز نوك قلم ابزار Sharpen را تعيين مي كند. (برای کوچک یا بزرگ کردن نوک قلم ابزار می توانید از کلیدهای" چ و ج "نیز استفاده کنید.)
2. Mode: شامل مد هاي مختلف ترسيم مي باشد.
3. Strength: شدت اثر اين ابزار را مشخص مي كند.
4. Sample All Layers: اگر فایل جاری دارای چند لایه باشد با فعال کردن این گزینه می توانید بر روی تمام لایه عمل ویرایش را انجام دهید.

ابزار Smudge Tool

2cdz91e.jpg

از اين ابزار براي ادغام كردن رنگها و کشیدن پیکسلها در تصوير استفاده مي شود.
تا حدودي تاثير نرم كنندگي و مات كنندگي نيز دارد.
عملكرد واقعي اين ابزار جابه جايي پيكسلها براي بهبود تصاوير شكسته شدۀ قديمي است.

Option

2wf1wg9.jpg

1. Strength: براي تنظيم فشار و شدت ابزار Smudge استفاده مي شود هر چه مقدار اين گزينه بيشتر باشد ميزان پخش رنگ بيشتر خواهد شد.
2. Finger paint: در صورت فعال بودن اين گزينه در ابتداي شروع كار پخش رنگ، رنگ پيش زمينه رسم خواهد شد. اگر در هنگام استفاده از ابزار Smudge گزينة Finger painting فعال باشد و مقدار گزينة Strength نيز 100 باشد اين ابزار مانند ابزار Brush Tool عمل مي كند و مانند يك قلم مو، عمل رنگ آميزي را انجام مي هد.
نکته: در ابزارهاي Blur Tool . Sharpen Tool. Smudge Tool گزينة Use All Layer وجود دارد در صورت فعال بودن اين گزينه، در صورتيكه فايل فعال داراي چندين لايه باشد مي توان عمل ويرايش را بر روي تمام لايه ها انجام داد.

ابزار Dodge Tool

6qbhqt.jpg

از اين ابزار براي روشن نمودن قسمتهاي تیرۀ تصوير استفاده مي شود.
توسط این ابزار شما به راحتی می توانید عکسهایی که در نور کم گرفته شده اند و تاریک هستند را روشن کنید.

Option

2rrqnvc.jpg

1. Range: اين گزينه شدت اثر ابزار Dodge را در مناطق،( Shadow تيره و سايه دار)، (Mid tones رنگهاي ميانه كه روشنتر هستند) ،(Highlights پر نور و روشن)، تعيين مي كند.
2. Exposure: تعيين كنندۀ مقدار و شدت روشن سازي است.

ابزار Burn Tool

13zahop.jpg

از اين ابزار براي تيره نمودن قسمتهايي از تصوير استفاده مي شود.
توسط این ابزار می توانید عکس هایی که با نور زیاد خیلی روشن شده اند را تیره تر کنید.
این عکسی که می بینید از یه باغ گرفتم چون فلاش دوربین روشن بوده، عکس با نور زیاد گرفته شد؛ ولی به راحتی می تونید با ابزار Burn نور عکس رو کم کنید.

ابزار Sponge Tool

1z9pvs.jpg

از اين ابزار براي افزودن و كاهش مقدار اشباع رنگهاي موجود در تصوير استفاده مي شود.

Option

2uhoj7t.jpg

1. Mode: اگر Desaturate انتخاب باشد اشباع رنگ كاهش مي يابد ولي اگر Saturate انتخاب باشد اشباع رنگها افزايش مي يابد.
2. Flow: شدت عملكرد و اثر ابزار Sponge را بر روي تصاوير مشخص مي كند.

آخرشم این شد وضعم :
sick032.gif

امیدوارم بدردت بخوره <<

آخرین ویرایش:

Narcisus

Member
شرمنده مگا جان ولی من اصلاً این راه رو قبول ندارم من 3-4 تا راه رو رفتم این که گفتم بهترین جواب رو میده
فقط یادم رفت بگم smudje برای کوچک کردن یا بزرگ کردن به کار میره مثلا من دماغ هارو باهاش جمع میکنم
و بخصوص برای عکس عروس بهتره از فیلتر artistic -> distort -> diffus glo برای نور دادن به چهره میتونی استفاده کنی

اینم دوتا دیگه

21d4i0n.jpg

2yn10s0.jpg

---------------------------------
2nb911y.jpg

2h7dxf4.jpg

MEGA WAVE

Active Member
شرمنده مگا جان ولی من اصلاً این راه رو قبول ندارم من 3-4 تا راه رو رفتم این که گفتم بهترین جواب رو میده

خواهش میکنم نرگسی ، این نظر شماست و قابله احترامه اما من راهی رو پیشنهاد نکردم ، من فقط ابزار کارو توضیح دادم<
sad030.gif

فکر میکنم اول باید کار با ابزارو یاد گرفت !

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا