این هم یک رتوش حرفه ای و دستکاری رنگ در سطح استاندارد و حرفه ای:
sonami2010 Member Jun 1, 2011 #1 این هم یک رتوش حرفه ای و دستکاری رنگ در سطح استاندارد و حرفه ای: پیوست ها IMG_0655-as-Smart-Object-1.jpg 579.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5 آخرین ویرایش توسط مدیر: Jun 3, 2011
MOSTAFA کاربر فعال Jun 1, 2011 #2 غیر از ابرو ها بقیه قسمت ها رو خوب کار کردی :دی میتونستی یکم هم صورتش رو در راستای افقی بکشی :دی موفقیتـ
غیر از ابرو ها بقیه قسمت ها رو خوب کار کردی :دی میتونستی یکم هم صورتش رو در راستای افقی بکشی :دی موفقیتـ
Alireza Saeedi Active Member Jun 2, 2011 #4 آورین !! باحال شده !! فقط به نظرم بالای چشم سمت راست بهترم میتونست باشه ...
mosi34 Member Jun 3, 2011 #5 کجا میتونم آموزش همچین رتوشی رو پیدا کنم؟ آخه تو بیشتر آموزشها میگن صورت رو بلور کنین ولی اینجا سوراخ های صورت پیداست ولی اثر از جوش و کک مک نیست . ممنون میشم کمک کنید . راستی خیلی قشنگ شده
کجا میتونم آموزش همچین رتوشی رو پیدا کنم؟ آخه تو بیشتر آموزشها میگن صورت رو بلور کنین ولی اینجا سوراخ های صورت پیداست ولی اثر از جوش و کک مک نیست . ممنون میشم کمک کنید . راستی خیلی قشنگ شده
Saeed Well-Known Member Jun 3, 2011 #6 با سلام ! لطفا طرح psd کار رو برای من ارسال کنید ! موقتا تا هنگام ارسال طرح تاپیک رو قفل میکنم !! موفق باشید ... سپاس
با سلام ! لطفا طرح psd کار رو برای من ارسال کنید ! موقتا تا هنگام ارسال طرح تاپیک رو قفل میکنم !! موفق باشید ... سپاس