رتبه کاربر اتوماتیک عوض نمیشه !!!!!!

odise2004

New Member
با سلام.
راستش یه مشکلی برایم پیش اومده. تو کنترل پنل یه جایی هست که به کاربرا رتبه میدی. که اگه تعداد پست هاش به یه حد خاصصی رسید عنوان رتبه اش عوض بشه. مثلاً اگه تعداد پست هاش 100تا شد بشه کاربر معمولی یا اگه 1000 تا شد بشه کاربر فعال.
الان من این کار رو انجام دادم ولی الان یکی که عضو میشه فقط مینویسه کاربر عضو. اگه 100 تا پست بزنه باز همون کاربر عضو هست.اگه 1000تا پست بزنه باز همون کاربر عضو هست. یعنی این عنوان عوض نمیشه.
اصولاً باید در هنگام ثبت نام رتبه شون باشه تازه وارد بعدش بشه کاربر ساده و ...
لطفاً منو راهنمایی کنین.

دوست گرامی شما باید در قسمت عناوین و درجه هم این تغییرات رو اعمال کنید تا به این صورتی که قصد دارید در بیاد.

odise2004

New Member
خب در قسمت درجه ها که تعداد ستاره ها رو مشخص کردم و با تغییر تعداد پست تغییر میکنه.قسمت عناوین کدوم قسمت میشه؟؟ و چه تغییری باید بدم؟

J4vad

Member
با سلام دوست عزيز
2 راه وجود دارد به قسمت AdminCp برويد

1- عنوان هاي كاربر > افزودن عنوان كاربر جديد | در اين قسمت > عنوان: كه نامي كه به داده شود و
حداقل پست ها :حداقل پستي كه نياز دارد براي گرفتن اين عنوان

2-درجه هاي كاربران > افزودن درجه جديد | در اين قسمت > همه ي تنظيمات را به صورت پشفرض رها كنيد به جز >گروه کاربري : كه بايد گروه مربوطه را انتخاب كنيد حداقل پست ها: كه حداقل پستي كه نياز دارد براي گرفتن اين عنوان نوع درجه : كه مي تونيد در مسير فايل درجه كاربر: يك عكس انتخاب كنيد و يا شما مي توانيد از متن استفاده كنيد از كدهاي HTML هم مي توان استفاده كرد كه در زير همون مسير درجه كاربر به صورت متني فقط وارد مي كنيد !

تذكر: از قسمت درجه هاي كاربران اگر اين كار رو كرديد فقط يا بايد عكس يا فقط عنوان وارد كنيد هر دو با هم امكان پذير نيست فقط يكي !!

يا حق .

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
اگر مشکلت حل نشد، مشخصات مربوطه را برای من بفرست تا نگاهی‌ بندازم

ببخشید چه مشخصاتی باید بفرستم؟؟
مشخصات هاستت رو ديگه !
127fs3556139.gif
127fs4555773.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا