ربط دادن Progress Bar به برنامه در VB2008

Majid 3D

Member
چه جوری میشه از یه پروگرس بار برای لود شدن برنامه استفاده کرد به طوری که مشخصه ی value اون طبق مدت زمان لود شدن برنامه طول بکشه ؟
مثلا من میخوام تا رو برنامه کلیک کردن اول یه پروگرس بار بیاد و لود شدن رو نشون بده.
ممنونم.

the_king

مدیرکل انجمن
اینکه پیشرفت Progress Bar بر چه اساسی باشه بستگی به فعالیتی داره که در هنگام اجرا شدن نرم افزارتون انجام می دهید.
مثلا اگه قراره یک فایلی رو پردازش کنید، میشه از نسبت موقعیت فعلی در فایل به طول کل فایل استفاده کرد.
اما گاهی محاسبه و پیش بینی چنین فرایندی ممکن نیست، مثلا در هنگام لود شدن ویندوز.
برای همینه که مایکروسافت در هنگام بالا آمدن ویندوز از یک انیمیشن بجای یک Progress Bar استفاده کرده.

اصولا برنامه شما باید یک فرم Splash داشته باشه که ابتدا اون Load بشه و تا انجام بقیه عملیات را در اون فرم
پیگیری کنه.

Majid 3D

Member
میتونید مثالی بزنید ؟ یا بهتر توضیح بدید ... مثلا من اگه بخوام به وسیله ی وی بی یک فایل رو روی یک فولدر کپی کنم و در برنامه م به وسیله ی پروگرس بار پیشرفت کپی رو نشون بدم.

the_king

مدیرکل انجمن
فکر می کنم برای آشنایی با نحوه استفاده از Progress Bar تفاوت چندانی میان ویژوال بیسیک 6 و 2008 نباشه،
ولی به هر حال این کد مربوط به ویژوال بیسیک 6 است و قابل تبدیل به نسخه سازگار با VS 2008 هم نیست.

کدی که ضمیمه می کنم مربوط به My Merge است که در پاسخ به گفتگوی ادغام فایلهایی که بصورت 001. 002. 003. هستند نوشته بودم.

این برنامه پیشرفت عملیات ادغام فایلها را به شکل مناسب با یک Progress Bar اختصاصی نشون میده.

کد کامل برنامه My Merge به همراه فایل اجرایی ضمیمه این پست می باشد.

پیوست ها

• MyMerge.zip
    59.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24

جدیدترین ارسال ها

بالا