Fa رایت پروتکت کردن فلش

ehsan_axe

Member
سلام دوستان ...
میخواستم بدونم آیا راهی برای رایت پرودکت کردن موقت فلش هست!!!!
یعنی زمانی که برنامه باز است اجازه کپی از فلش و کپی بر روی فلش رو نده.
ممنون میشم کسی کمک کنه؟

• Like
Reactions: pcj

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز پست شما ربطی به این انجمن نداره لطفا سوالاتون رو در انجمن مربوطه مطرح کنید

قانون شماره 10) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.

• Like

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
ببخشید که جسارت میکنم ولی بهتر نبود قبل از اینکه قوانین را متذکر شوید از ایشون بپرسید که منظورشون از " یعنی زمانی که برنامه باز است اجازه کپی از فلش و کپی بر روی فلش رو نده. " چیه؟
من که فکر میکنم منظورشون از برنامه پروژه mmb باشه:rose:

loo30fer

دوست عزیز منظور شما مولتی مدیا بیلدر یعنی میخواین یه فلش رو که در بیلدر امبد میکنید و برنامه داره از اون استفاده میکنه کسی نتونه فایل فلش شما رو از تمپ کپی یا جایگزین کنه ؟
اگه اینطور باشه میتونید فایل فلشتون بعد از اینکه کامل در برنامه لود شد اون رو حذف کنید

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز منظور شما مولتی مدیا بیلدر یعنی میخواین یه فلش رو که در بیلدر امبد میکنید و برنامه داره از اون استفاده میکنه کسی نتونه فایل فلش شما رو از تمپ کپی یا جایگزین کنه ؟
اگه اینطور باشه میتونید فایل فلشتون بعد از اینکه کامل در برنامه لود شد اون رو حذف کنید

يا ممكنه منظورشون از فلش همون فلش مموري (كارت حافظه) باشه نه يك فايل فلش

loo30fer

درسته همینطور که جناب amirrayaneh گفتن منم یکم تند رفتم و یکمم دوست عزیزمون خیلی گنگ سوالشون رو پرسیدن شایدم من یکم خنگم :-?
يا ممكنه منظورشون از فلش همون فلش مموري (كارت حافظه) باشه نه يك فايل فلش
ولی جناب evil_gates من یه فلش رو هم با پلاگین لود کردم و هم با خود بیلدر و بعد از لود اون رو حذف کردم و تونستم به طور کامل از فایل فلش استفاده کنم و این رو من تست کردم که میگم نه همینجوری یه چیزی بپرونم ممنون میشم شما هم تست کنید و اشکال کار بگین

آخرین ویرایش:
  • Like

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
فکر کنم ehsan_axe از سوالشون پشیمونشدن که نمیان توضیح بیشتری بدن تا همه از سردرگمی در بیان!!!

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوستان لطفا اسپم نکنید
اگر قصد پیگیری سوالشون رو داشته باشن خودشون میان و ادامه میدن

از همکاریتون ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا