سلام
اول از همه خدمت شما عرض كنم كه اينجا نام ايران مهم است نه افراد.
اينو بخاطر اين گفتم كه بعضي از دوستان نظرات متفاوتي نسبت به اشخاص دارند.
خود من هم اول ميگم زنده باد وطن و بعد هم زنده باد هر ايروني خوبي كه دوستدار وطنه.
ابتدا وارد سايت >> http://www.iwf.net/news/news.html شويد
سپس روي لينك ابتدايي با اين عنوان >>Vote for the Lifters of the Year 2004 – and the Best Lifters of the Century
كليك كنيد :
كمي پايينتر شما را به اين لينك راي دهنده هدايت ميكند >>
Voting Cards to download: MS Word format
فايلي مياد و بايد save كنيد
روي اين گزينه كليك كنيد ؛ راي خود را بدين شكل دهيد >> در نام و نام خانواده اين عبارت رو كپي كنيد >> Rezazadeh Hossein
و در قسمت كشور اين عبارت >> I.R.Iran
بعد اين فرم تكميل شده رو به اين آدرس بفرستيد >>
[email protected]
اين پست رو به دوستاتون هم پي ام بزنيد و ايميل بزيند و تا ۳۱ دسامبر يعني 2 روز ديگه بيشتر مهلت نيست !
توجه:
در دو قسمت بايد راي بدهيد يكي براي بهترين وزنه بردار سال است و يكي بهترين وزنه بردار
قرن كه فراموش نفرماييد هر دو را پر كنيد.در ضمن اين نكته قابل گفتن نيست ولي با اين حال
هر قسمت شامل دو انتخاب براي مردان و زنان است male و female اشتباه نشود!!!
توجه داشته باشيد كه رضازاده با قهرماني از يونان كه صاحب چند مدال طلاي المپيك است
و همچنين وزنه بردار نامدار تركيه در رقابت شديد است پس به دوستان وديگر هموطنان يادآوري
بفرماييد.
موفق باشيد.
اول از همه خدمت شما عرض كنم كه اينجا نام ايران مهم است نه افراد.
اينو بخاطر اين گفتم كه بعضي از دوستان نظرات متفاوتي نسبت به اشخاص دارند.
خود من هم اول ميگم زنده باد وطن و بعد هم زنده باد هر ايروني خوبي كه دوستدار وطنه.
ابتدا وارد سايت >> http://www.iwf.net/news/news.html شويد
سپس روي لينك ابتدايي با اين عنوان >>Vote for the Lifters of the Year 2004 – and the Best Lifters of the Century
كليك كنيد :
كمي پايينتر شما را به اين لينك راي دهنده هدايت ميكند >>
Voting Cards to download: MS Word format
فايلي مياد و بايد save كنيد
روي اين گزينه كليك كنيد ؛ راي خود را بدين شكل دهيد >> در نام و نام خانواده اين عبارت رو كپي كنيد >> Rezazadeh Hossein
و در قسمت كشور اين عبارت >> I.R.Iran
بعد اين فرم تكميل شده رو به اين آدرس بفرستيد >>
[email protected]
اين پست رو به دوستاتون هم پي ام بزنيد و ايميل بزيند و تا ۳۱ دسامبر يعني 2 روز ديگه بيشتر مهلت نيست !
توجه:
در دو قسمت بايد راي بدهيد يكي براي بهترين وزنه بردار سال است و يكي بهترين وزنه بردار
قرن كه فراموش نفرماييد هر دو را پر كنيد.در ضمن اين نكته قابل گفتن نيست ولي با اين حال
هر قسمت شامل دو انتخاب براي مردان و زنان است male و female اشتباه نشود!!!
توجه داشته باشيد كه رضازاده با قهرماني از يونان كه صاحب چند مدال طلاي المپيك است
و همچنين وزنه بردار نامدار تركيه در رقابت شديد است پس به دوستان وديگر هموطنان يادآوري
بفرماييد.
موفق باشيد.