راه های ابتکاری برای فارسی نویسی در فلش

ebrahim1365

New Member
از قدیم و ندیم فارسی نویسی در فلش از مشکلات کاربران این نرم افزار بوده که حرفه ای ها با ترفندهایی مثل فارسی نویس و کامپوننت و ... مشکل رو حل می کردن و گاهی راه حلشون رو به بقیه می گفتن و گاهی هم نه . با اومدن فلش 5 کمی تا حدودی مشکل فارسی نویسی حل شد اما نه به شکل کامل . این تایپیک رو زدم که هم راه حل های رو که خودم بکار می برم بگم هم سایر دوستانعلم و فنشون رو بروز بدن و راه هاشون رو بگن .
برای شروع من یه راه حل که از یه سایت عربی یاد گرفتم رو می ذارم ، راه حل ساده ایه اما بسیار کار آمد که از جمله ویژگی هاش اینه که با هر فونتی بخواهید می تونید توی فلش کار کنید و به مشکل بر نخورید. برای دیدن آموزش به لینک زیر برین:
http://www.w-enter.com/training/Fla...g_Arabic_On_Flash/Writing_Arabic_On_Flash.swf
-----------------------
آموزش عربیه اما بسیار واضح است و همه بدون نیاز به زبان عربی متوجه می شن . امیدوارم همانطور که مشکل من رو رفع کرد ، برای شما هم مفید باشه .
اگر عمری باشه سایر راه ها رو هم خواهم گفت.

maniaf69

Member
این روش خوبه ولی اگه متن زیاد باشه دیگه نمیشه این کار رو کرد
به نظر من فارسی نویس مریم خیلی بهتره
1- فونت های اصلاح شده داره
2- هرجور که بخوای می تونی متن هارو بچینی
3-احتیاج به این همه دردسر هم نداره

+Sata

خبرگان فلش
روش بدی نبود، اما tlf مارو راضی نگه داشته
بیا اینم سری جدید فونت های انتظار که با tlf راحت کار میکنه ...

پیوست ها

• Entezar Font v2.0.1.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 44
  • Entezar.JPG
    Entezar.JPG
    41.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این راه وقت زیادی میگیره و البته ابتکاری هم نیست ، دیگر برنامه های فارسی نویسی نستعلیق و... هم امکان کپی وکتور را دارند که دیگر نیازی به این همه کار نیست ، در ضمن فارسی نویس های رایگان زیادی موجود هست که کاملا نیاز هایی که این روش پوشش می دهد را پوشش می دهند!!!

توجه داشته باشید با ارائه tlf در فلش cs5 به بعد دیگر کار با متون فارسی با هر فونتی و نوشتن راست به چپ و ... به راحتی قابل انجام هست و مشکلی برای کاربران ندارد ، هر چند در آنلایز محتواهای اچ تی ام ال هنوز باگ هایی وجود دارد ولی برای اکثر استفاده های معمول کامل و کافی می باشد و نیازی هم به هیچ برنامه فارسی نویسی و ... ای ندارد.

موفق و پیروز باشید

emadvet84

New Member
salam. mishe yeki komak kone man search ham krdam va natije nagereftam. tooye file xml che joori mishe ebarate farsi nevesht. unicode=8 ham gozashtam. moshkel too jabejaee horoofe. bazi kalame ha ro be khosoos una ke harfe y akhar darn joda mikone va mibare avale jomle. age jaee bahs shode forum ya ebarati ke bayad search konam ro begin ke beram bekhunam. mamnoon az hamatoon

جدیدترین ارسال ها

بالا