راه رفتن کاراکتر

سلام دوستان، امیدوارم با واژه ای به نام "مرض" آشنا باشید! میخوام یه بحثی بین دوستان راه بندازم که امیدوارم هممون چیزهای جدیدی یاد بگیریم.
سؤال:
بهترین راه برای شبیه سازی راه رفتن یک کارکتر (مثلاً یه انسان) رو یک تابع ترکیبی (مثلاً ترکیب سینوس و تانژانت) چیه؟

من خودم این روش ره انتخاب می کنم:
اول یک قدم کامل کارکتر رو شبیه سازی می کنم، اون رو به مقدارلازم تو trax تکرارش می کنم و دست آخر هم کل مجموعه رو رو موج مورد نظر بر حسب X و Y حرکتش میدم.
اما این روش یک اشکال بزرگ داره! شما باید حساب کنین که بر حسب یونیت های شما کاراکتر تا آخر مسیر چند قدم برمیداره که این تو حرکت های پیچیده مثل همین مثال سرطان میشه! شما چه راه حلی براش دارین؟ من که هرچی فکر کردم چیزی به عقلم نرسید. (در ضمن این یه مسأله ست و تو پروژه به همچین مشکلی نخوردم)

سلام دوستان، امیدوارم با واژه ای به نام "مرض" آشنا باشید! میخوام یه بحثی بین دوستان راه بندازم که امیدوارم هممون چیزهای جدیدی یاد بگیریم.
سؤال:
بهترین راه برای شبیه سازی راه رفتن یک کارکتر (مثلاً یه انسان) رو یک تابع ترکیبی (مثلاً ترکیب سینوس و تانژانت) چیه؟

اول یک قدم کامل کارکتر رو شبیه سازی می کنم، اون رو به مقدارلازم تو trax تکرارش می کنم و دست آخر هم کل مجموعه رو رو موج مورد نظر بر حسب x و y حرکتش میدم.
اما این روش یک اشکال بزرگ داره! شما باید حساب کنین که بر حسب یونیت های شما کاراکتر تا آخر مسیر چند قدم برمیداره که این تو حرکت های پیچیده مثل همین مثال سرطان میشه! شما چه راه حلی براش دارین؟ من که هرچی فکر کردم چیزی به عقلم نرسید. (در ضمن این یه مسأله ست و تو پروژه به همچین مشکلی نخوردم)

دوستان خواهشاً آبرومون رو نبرید و به سؤال جواب بدین، ناسلامتی اسم خودتون رو گذاشتین حرفه ای!

.:. soroosh .:.

Active Member
من انیمیت کار نکردم خیلی ...
اگه آموزشهای دیجیتال توتورز را دارید چند تا مبحث آموزشی در این رابطه داره که حتما میتونه بهتون کمک کنه و به پاسخ برسید .
البته اگه دوستان دیگه ای نباشن اینکه که پاسخ بدن .
اگر هم نداشتید بفرمایید من تو این چند روز اگه فرصت خالی داشتم یک نگاهی میندازم و ...

reza_1001

Well-Known Member
سؤال:

اول یک قدم کامل کارکتر رو شبیه سازی می کنم، اون رو به مقدارلازم تو trax تکرارش می کنم و دست آخر هم کل مجموعه رو رو موج مورد نظر بر حسب x و y حرکتش میدم.

بهترین راه برای شبیه سازی راه رفتن براي هر كسي فرق ميكنه
اگه دنبال كار ريل باشيد بهترين راه موشن كپچر هستش
ولي اگه داداش سياهي ميخاين كار كنين كه آموزشش به قول آقا سروش در همه جا يافت ميشه
در ضمن اين روش شما مشكل داره و احتمالا وقتي بخاين كاراكترتون رو وارد يه صحنه ديگه بكنين باز هم مشكل دارين .

masadaynaka

Member
salam khadivivaneghi, shoma akse profiletun hamun aksast ke vaghti dobar feleshe vindozo ruye moraba'e maya mikubam zaher mishe... kheili ba in aks hal kardam, shoma raise maya kara hastin? age are pas chanta soal dashtam​

جدیدترین ارسال ها

بالا