راه حل مشکل (ح) در وی بولتین

به نام خدا

با سلام خدمت تمامی دوستان می خواستم در مورد مشکل بعضی های در وی بولتین با حرف ح
دوستان عزیز من اینرو آزمایش کردم و به نتیجه مطلوب رسیدم که به شرح زیر می باشد
من دو نسخه 3.6.8 از وی بولتین رو روی لوکال هاست نصب کردم البته سورس آن ها با یکدیگر فرق داشت و هر کدام را از یک جا دانلود کرده بودم و روی هر دو یک نوع فارسی ساز نصب کردم و دیدم که در یکی از آن ها حرف ح قابل نوشتن است ولی در دیگری نیست و این آزمایش رو با چند نسخه دیگر هم امتحان کردم و تقریبا به همین نتیجه رسیدم و در حال حاضر توصیه ام به دوستانی که با این مشکل رو ه رو اند این است که سیستم آن ها مسکل دارد
:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
در هر حال اگه خوشتون اومد و به کارتون هم اومد و کمکتون کرد تشکر یادتون نره :roll:
:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:​

IranPardakht

Well-Known Member
این یک اشکال نیست اصلا !!

باید در قسمت general options بخش censorship رو غیرفعال کنید و کاراکترهایی که اونجا بصورت عدد هست رو بردارید....!
دیگه نیازی به مقایسه و این جور مسائل نیست...

از راه نمایی شما ممنونم
من هم فقط قصد داشتم تجربه ام را در این مورد در اختیار بقه دوستان بزارم ولی باز هم ممنونم :roll:

h_no

Member
این یک اشکال نیست اصلا !!

باید در قسمت general options بخش censorship رو غیرفعال کنید و کاراکترهایی که اونجا بصورت عدد هست رو بردارید....!
دیگه نیازی به مقایسه و این جور مسائل نیست...

دوست من دستتون درد نکنه. این مشکل اعصابم رو ریخته بود بهم دیدم یه تشکر ازتون کمه گفتم اینطوری ازتون تشکر کنم
موفق باشید

irlogo

Active Member
این مشکل فیلترینگ وی بی رو چیکار کنیم؟
همه پیز رو فیلتر می کنه ! اعصابمو خورد کرده

جدیدترین ارسال ها

بالا