راه اندازی سیستم وبلاگ با بهترین قیمت

golro

Member
راه اندازی سیستم وبلاگ با بهترین قیمت !
امروزه راه اندازی یک سیستم وبلاگ در دنیای اینترنت باعث کسب اعتبار و شهرت و درآمد و همچنین جذب بیننده می شود .و به همین علت بسیاری در پی آن هستند تا از این طریق خود را در دنیای مجازی مطرح کنند. ما به شما کمک می کنیم تا بتوانید هر چه سریعتر در دنیای مجازی حرکت کنید.
امکانات
1-اختصاص یک نام اینترنتی www.name.weblog.com
2-امکان تعریف قالب اختصاصی یا استفاده از قالب های پیش فرض
3-امکان ایجاد چندین وبلاگ بروی یک شناسه
4-پروفایل اختصاصی کاربران
5-امکان موضوع بندی وبلاگ و آرشیو موضوعی
6-آرشیو تاریخی
7-خروجی Rss
8-امکان سفارشی سازی برای شما
...
تحویل یک روزه
قیمت فقط 550 هزار تومان:eek:

http://www.nahib.com/weblog.php

mhofayyaz

Member
دوست عزیز سلام !
لطفاً قبل از ارسال پست ، قوانین انجمن را بخوانید . تا چند روز دیگر این پست به خاطر رعایت نکردن قوانین بسته خواهد . شد . شش تا پست ارسال کردید که همه تبلیغاتی بودند . اینجا جای تبلیغات نیست . برای تبلیغات به انجمن نیازمندیها مراجعه کنید

golro

Member
سلام
من پیام خصوصی به شما هم داده بودم
اول بهتره بگیم حمایت از محصولات داخلی هست این کارها
جای اینکه نقاط ضعف و قوت محصولات خارجی رو بگیم بیایم به مرحله ای برسیم که خارجی ها بشینن سر محصولات ما بحث کنن

آخرین ویرایش:

mhofayyaz

Member
دوست عزیز سلام
حق با شماست . در این مورد کاملاً با شما موافقم . اما جای چنین بحث هایی در این انجمن نبود . جای تبلیغات در امضا است . اما شما قوانین انجمن را رعایت نکردید . بهتر بود که اول قوانین را مطالعه می فرمودید ، بعد بحث را آغاز می کردید . در ضمن من و شما اینگونه به قضیه نگاه می کنیم . از چشم دیگران هر چند این قضیه مثبت باشد ، خلاف قوانین انجمن می باشد .
موفق باشید

golro

Member
خوب ما این موضوع را نمی دونستیم
به هر حال ما یک سیستم وبلاگ داریم نظرتون چیه ؟
کسی توضیحی در موردش می خواد؟ خوبه ، بده ، چطوره ؟

آخرین ویرایش:

mhofayyaz

Member
خوشحالم که متوجه اشتباهتون شدید . درباره سیستم وبلاگ باید بگم که کارتون بی نظیره !
خیلی عالیه
سر فرصت بیشتر خواهم نوشت .

mather

New Member
سوال

کسی بلده که چجوری به plog تمپلیت اضافه کنم راجع قیمتش هم توضیح دهید

جدیدترین ارسال ها

بالا