persiancivilica
New Member
[FONT="]با سلام[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]بنده می خواستم یک سایت همانند سایتهای [/FONT][FONT="]ghatreh.com[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]، [/FONT][FONT="]news.parseek.com[/FONT][FONT="] و [/FONT][FONT="]dat.ir[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را اندازی کنم اما این سایتها تنها مطالب روزنامه ها و سایتهای خبری را دریافت می کنند.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]اما بنده در قصد دارم مطالب را از علاوه بر سایتهای خبری و روزنامه ها ،از وبلاگها و تالارهای گفتگو ،دانشنامه ها ،سایتهای نیازمندی و.. جمع آوری کند .[/FONT]
[FONT="]سیستمی که من می خوام به طوری باشد که با وارد کردن آدرس سایت تمام مطالب آن سایت اعم از خود سایت([/FONT][FONT="](domain[/FONT][FONT="] و ریز دامنه های[/FONT][FONT="]subdomain)[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]([/FONT][FONT="]آن را دریافت کنند.و مطالب جدید به طور خودکار به سایت افزوده شود[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]این سیتم داری امکانات عمومی از قبیل مکان تبلیغ و تماس با ما و ... باشد[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]همچنین امکان جستجو در سایت و مطالب باشد.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]آیا اسکریپتی وجود دارد چنین کار را بکند.هزینه ان چقدر است.[/FONT][FONT="][/FONT]