SainaGroup
New Member
سلام به دوستان و همکاران عزیز
چند وقتی هست به فکر راه اندازی یک تیم حرفه ای در زمینه طراحی وب هستم البته یک تیم کامل از بازاریابی گرفته تا طراحی وب ، گرافیک و ... (صفر تا 100)
البته زیر ساخت های این تیم تا حدودی فراهم است مثل - دفتر کار در یکی از بهترین نقطه های اداری تهران -تجهیزات اداری اعم از اینترنت پرسرعت ، تلفن و مبلمان اداری و همچنین مهم ترین گزینه شرکت ثبتی در زمینه طراحی وب و تجارت الکترونیک همراه با کد اقتصاذی و گواهی ارزش افزوده
حالا پیشنهادی برای دوستانی دارم که در این زمینه فعالیت دارند و به دلیل موارد بالا نمیتونن به صورت حرفه ای فعالیت کنند بیاید با هم این تیم را راه اندازی کنیم ! اگر کسی پیشنهادی دارد ممنون میشم در pv ارسال کند.
افرادی که برای این تیم نیاز است :
فروش : مدیر فروش ،کارشناس فروش ، بازاریاب
پروژه : مدیر پروژه ، گرافیست ، طراح وب ، برنامه نویس
راه های تماس با من : تلگرام : @smaeelakbari شرکت : 02186022448 داخلی 102 ایمیل :
[email protected]چند وقتی هست به فکر راه اندازی یک تیم حرفه ای در زمینه طراحی وب هستم البته یک تیم کامل از بازاریابی گرفته تا طراحی وب ، گرافیک و ... (صفر تا 100)
البته زیر ساخت های این تیم تا حدودی فراهم است مثل - دفتر کار در یکی از بهترین نقطه های اداری تهران -تجهیزات اداری اعم از اینترنت پرسرعت ، تلفن و مبلمان اداری و همچنین مهم ترین گزینه شرکت ثبتی در زمینه طراحی وب و تجارت الکترونیک همراه با کد اقتصاذی و گواهی ارزش افزوده
حالا پیشنهادی برای دوستانی دارم که در این زمینه فعالیت دارند و به دلیل موارد بالا نمیتونن به صورت حرفه ای فعالیت کنند بیاید با هم این تیم را راه اندازی کنیم ! اگر کسی پیشنهادی دارد ممنون میشم در pv ارسال کند.
افرادی که برای این تیم نیاز است :
فروش : مدیر فروش ،کارشناس فروش ، بازاریاب
پروژه : مدیر پروژه ، گرافیست ، طراح وب ، برنامه نویس
راه های تماس با من : تلگرام : @smaeelakbari شرکت : 02186022448 داخلی 102 ایمیل :
با تشکر