Fa راهی برای عدم نمایش پغام خطا mmb وجود داره؟

hozour

Member
راهی برای عدم نمایش پیغام خطا mmb وجود داره؟

وقتی در مد ادمین نیستیم نمی توانیم در درایو c چیزی کپی کنیم و پیغام خطا mmb ظاهر میشه که ما می تونیم بفهمیم که در مد ادمین نیستم اگر فایل کپی نشه.

اما پیغام خطا نباید نمایش داده بشه چون این یک تست عادی

اگر راهی باشه که پیغام نمایش داده نشده عالی میشه

اگر راهی وجود داره راهنمایی کنید ممنون

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اگه از syscommand استفاده میکنید راهی برای عدم نمایش اون پیغام وجود نداره.
به جاش میتونید از پلاگین Miscy برای کپی کردن استفاده کنید.
در کل بهتره بگین چکاری میخواین انجام بدین تا شاید بتونم کمکتون کنم آیا قصد دارین بفهمین که برنامه شما دسترسی Admin رو داره یا نه؟

hozour

Member
بله می خوام بفهمم که آیا در مد ادمین هستم یا نه؟

اگه از syscommand استفاده میکنید راهی برای عدم نمایش اون پیغام وجود نداره.
به جاش میتونید از پلاگین miscy برای کپی کردن استفاده کنید.
در کل بهتره بگین چکاری میخواین انجام بدین تا شاید بتونم کمکتون کنم آیا قصد دارین بفهمین که برنامه شما دسترسی admin رو داره یا نه؟

یک کد قبلا تو انجمن بود اما توی ویندوز 7 64 جواب نمی ده
ممنون

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

با اجازه محمد جان

تو انجمن پلاگینش هست میتونید سرچ کنید و پیدا کنید که یکیر وسامان درست کرده بود یکی رو مجتبی

البته نمیدونم رو ویندوز 64 بیت کار میکنه یا نه

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
اگه پلاگین IsWindowsAdmin سامان رو تست کردین باید بگم که من رو لپ تاپم 64 بیتی نداشتم ولی برا دوستم 64 بیتی بود

تست کردم درست کار میکرد ولی پلاگین مجتبی جواب نداد. دوباره تست کنید

loo30fer

روی ویندوز 64 کار نمی کنه .
کلا اکثر پلاگینها این مشکل رو دارن برای مثال پلاگین Miscy که هنگام لود شدن توسط برنامه موجب کرش کردن و بسته شدن برنامه میشه در صورتی که این پلاگین کار خاصی رو انجام نمیده جز استفاده از چندتا تابع ساده که فقط هنگام درخواست کاربر اون عملیات رو انجام میده و گاهی اوقات مقداری رو برگشت میده حالا تو قسمت EntryPoint یا SDK پلاگین چه عملیاتی رو انجام میده و چرا؟؟!! در صورتی که بسته به کارکردهای این پلاگین اینکار نیازی نبوده و چه عملیاتی هست که موجب چنین مشکلی میشه!!
اگر کلا میخواین برنامتون با دسترسی ادمین اجرا بشه یک Player براتون پیوست کردم این رو جایگزین Player تو پوشه نصب بیلدر بکنید پیشنهاد میکنم اون Player تو پوشه نصب رو قبل از جایگزینی تغییرنام دهید چون ممکنه بعدا بخواهید برنامتون بی نیاز به دسترسی ادمین اجرا بشه چون در صورت فعال بودن User Account Control همینطور که میدونید پنجره تایید دسترسی نمایش داده میشه.
اگر نیاز کارتون چیز دیگست و باز چک کردن دسترسی ادمین براتون مهمه و پلاگینهای موجود مشکل داشتن بگین تا پلاگینش رو براتون بنویسم.
موفق باشید.

پیوست ها

• Player.rar
    504.7 کیلوبایت · بازدیدها: 122
آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
دستور کپی رو با cmd بدید که اجازه دسترسی ادمین نمیخواد و در دو حالت به درستی کار میکنه
یا میتونید برنامتون رو سیستمی اجرا کنید تا این مشکل حل بشه
و دیگه چه در حالت ادمین یا حالت غیر ادمین باشید کارتون حل میشه و دسترسی به قسمتهای مختلف رو براتون به همراه میاره
موفق باشید

loo30fer

دستور کپی رو با cmd بدید که اجازه دسترسی ادمین نمیخواد و در دو حالت به درستی کار میکنه
در صورتی که User Account Control فعال باشه به هیچ برنامه ای تحت هیچ عنوانی این دسترسی داده نمیشه حتی برنامه های ویندوز مانند Notepad مگه اینکه توسط دسترسی Admin اجرا بشن اگه تست کرده باشین دیدین که وقتی Notepad بدون دسترسی ادمین اجرا بشه و بخواین فایل متنی توی درایو ویندوز برای مثال درایو C بسازین اون فایل رو توی My Documents ذخیره میکنه , در صورتی که بدین شکل بود یک حرفه امنیتی برای ویندوز 7 و ویستا به حساب میومد.

m javad

کاربر متخصص
ممنون محمد جان
ولی من نگفتم notepad
با cmd میشه کاری رو که دوستمون میخواد کرد
روشی وجود داره که یه نسخه از cmd رو به طور سیستمی و به طور وابسته به برنامتون اجرا میکنید و با اون کپی میکنید

loo30fer

ممنون محمد جان
ولی من نگفتم notepad
با cmd میشه کاری رو که دوستمون میخواد کرد
روشی وجود داره که یه نسخه از cmd رو به طور سیستمی و به طور وابسته به برنامتون اجرا میکنید و با اون کپی میکنید
منم منظورم به همون cmd بود برای مثال به Notepad اشاره کردم.
در این موردم که گفتی اطلاعی نداشتم جواد جون :wink: عذرخواهی میتنم :)

hozour

Member
کلا اکثر پلاگینها این مشکل رو دارن برای مثال پلاگین Miscy که هنگام لود شدن توسط برنامه موجب کرش کردن و بسته شدن برنامه میشه در صورتی که این پلاگین کار خاصی رو انجام نمیده جز استفاده از چندتا تابع ساده که فقط هنگام درخواست کاربر اون عملیات رو انجام میده و گاهی اوقات مقداری رو برگشت میده حالا تو قسمت EntryPoint یا SDK پلاگین چه عملیاتی رو انجام میده و چرا؟؟!! در صورتی که بسته به کارکردهای این پلاگین اینکار نیازی نبوده و چه عملیاتی هست که موجب چنین مشکلی میشه!!
اگر کلا میخواین برنامتون با دسترسی ادمین اجرا بشه یک Player براتون پیوست کردم این رو جایگزین Player تو پوشه نصب بیلدر بکنید پیشنهاد میکنم اون Player تو پوشه نصب رو قبل از جایگزینی تغییرنام دهید چون ممکنه بعدا بخواهید برنامتون بی نیاز به دسترسی ادمین اجرا بشه چون در صورت فعال بودن User Account Control همینطور که میدونید پنجره تایید دسترسی نمایش داده میشه.
اگر نیاز کارتون چیز دیگست و باز چک کردن دسترسی ادمین براتون مهمه و پلاگینهای موجود مشکل داشتن بگین تا پلاگینش رو براتون بنویسم.
موفق باشید.

خدایی کارت درسته loo30fer ممنون ( هنرمند MMB ):paint:

فقط :: چه تغییراتی توی Player داده شده ؟؟؟

مشکلی نداره که از اون استفاده کنیم ؟ ( کپی رایت )

از نطر امنیتی چه طوره ؟؟

بازم ممنون که وقت گذاشتی:rose:

loo30fer

فقط :: چه تغییراتی توی Player داده شده ؟؟؟

مشکلی نداره که از اون استفاده کنیم ؟ ( کپی رایت )

از نطر امنیتی چه طوره ؟؟
فقط اومدم توی Resource فایل قسمت Manifest دسترسی ادمین رو اضافه کردم این Manifest اصلی بوده:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
<assemblyIdentity
version="1.0.0.0"
processorArchitecture="X86"
type="win32"
name="MediaChance.MMBuilder.MMBuilder"
/>
<description>MMBuilder</description>
<dependency>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity
type="win32"
name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
version="6.0.0.0"
publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
language="*"
/>
</dependentAssembly>
</dependency>
</assembly>
که تغییرش دادم به این:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
<assemblyIdentity
version="1.0.0.0"
type="win32"
name="MediaChance.MMBuilder.MMBuilder"
/>
<description>MMBuilder</description>
<dependency>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity
type="win32"
name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
version="6.0.0.0"
publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
language="*"
/>
</dependentAssembly>
</dependency>
<trustInfo xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
<security>
<requestedPrivileges>
<requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false"/>
</requestedPrivileges>
</security>
</trustInfo>

</assembly>
فقط قسمت Bold شده بهش اضافه شده پس نه کرکی در کار بوده و نه تغییر دیگه ای داده شده.
ضمنا خوشحالم که تونستم کمکی بکنم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا