راهي وجود داره كه كل سايت رو براي مدتي بست؟

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام؛
اگر من قصد داشته باشم تمامي آدرس‌هايي كه به سايتم هدايت مي‌شه رو براي مدتي به يك صفحه Redirect كنم كه در اون صفحه نوشته باشه مثلا «سايت براي ساعاتي بسته است» بايد چطور اين كار رو انجام بدم؟

ممنون مي‌شم راهنمايي كنيد:wink:

YTERROR

Active Member
هم از طریق سی پنل میشه هم از طریق یک کد جاوا اسگریپت هم می تونی یک index.htm بزاری تا index.php رو باز نکنه

موفق و پیروز باشید

tabib_m

Member
هم از طریق یک کد جاوا اسگریپت
اعتبار چندانی نداره...

هم می تونی یک index.htm بزاری تا index.php رو باز نکنه
این کار فقط باعث میشه که اگر کاربر نام فایل رو تایپ نکرد، به صفحه ی index.htm منتقل بشه نه index.php (در اکثر موارد) نه این که بخوات جلوی ورود به صفحه ی index.php رو بگیره!!!

اگر صفحاتت داینامیک هست (php، asp و...) میتونی توی اول یک فایلی که همه جای سایتت اینکلود میشه، پیغام عدم دسترسی رو نشون بدی، و بعد هم اسکریپت رو متوقف کنی، مثلا توی php :
PHP:
<html>
<body>
سایت تا مدتی تعطلیه
</body>
</html>
<?php
exit(); 
?>

اگر هم صفحاتت html هستن، فکر کنم از همون طریق cpanel باید اقدام کنی و دسترسی به صفحات رو ببندی، و بعد برای صفحه ی ارور 403 یک صفحه طراحی کنی که اخطار مذکور رو بده و توی تنظیمات به عنوان صفحه ی خطا قرارش بدی...

موفق باشید.

Aftabgardan-cc

Active Member
چيزهايي كه مي‌گيد درست، اما مشكل اصلي اينه كه سايت كه فقط يك بخش نداره. مثلا ده‌ تا ساب‌دومين داره كه هر كدوم يه سيستم مديريت محتوا روشون نصبه! (سيستم گالري عكس، نيوك، چت و ...)
حالا يعني من بشينم يكي يكي همه ساب‌دومين‌ها رو غيرفعال كنم؟!
خواستم ببينم راه معقول‌تري از طريق كنترل‌پنل وجود نداره؟ (چون از طريق برنامه‌نويسي و قرار دادن يك صفحه فكر نمي‌كنم بتونيم به جايي برسيم، چون كاربر شايد آدرس يك عكس از سايت ما رو داشته باشه نه يك صفحه! كه فكر مي‌كنم در اين حالت ترفندهاي شما جواب نده...)

Aftabgardan-cc

Active Member
الان كه ايميلم رو چك كردم، انگار بالاخره پشتيبان سايت، جواب داده:
Faghat domain ro sabt konin baa forward... ke mishe 19T va ba'd addressii ke mikhayn forward anjaam beshe ro be ma bedin ke forward konim.

فكر مي‌كنم چون اواخر اكانت سايتمونه، فكر كرده مي‌خوام سايت رو كلا ببندم، مي‌گه فقط دومينتون رو ثبت كنيد، بقيه‌ش رو با Forward مي‌شه انجام داد...
اما اين Forward رو در حال حاضر چطور مي‌شه انجام داد؟

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
:) به مسول سرور بگید که موقتا سایتتون رو به این شکل در بیاره راحت ترین کار همینه که خودشون هم گفتند

اگه هم نظر شخصی من و می خواین بهرته همه روت رو داخل یک فولدر بریزید و یک ایندکس هم در روت بزارید یا در هر ساب دامین یا فولدرتون و روتتون این کد رو بزارید در فایلی به نام HTACCESS این را بنوسید و آپلود کنید : deny from all

موفق و پیروز باشید

bahy_my

Active Member
من هم می خواستم پیشنهاد استفاده از Htaccess رو بدم.

آخرین ویرایش:

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام؛
ممنون از ترفندي كه گفتيد...
راستش من يه طرحي توي ذهنمه كه اون طرح باعث مي‌شه هر چند روز يك بار سايت بسته بشه و اين پيغام مشاهده بشه. پس يه كم سخته كه من هر بار فايل‌ها رو جا به جا كنم :(
سطح دسترسي‌ها به هم مي‌ريزه و ...
به هر حال، ممنون، فكر كنم اگر 10 تومن به پشتيبان بدم، امكان Forwarding رو روي سرويسم فعال مي‌كنه و طبيعتا مشكلم حل مي‌شه.

بازم ممنون :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا