راهنمای گرفتن بک آپ از دیتابیس به صورت اوتو ماتیک

izone عزیز باید ببخشید من چون این رو از یه جا کپی کردم در اون فروم هر چی @ هست به [at] عوض میشه ( این کار برای اینه که اسپم ها نتونن از فروم ایمیل ها رو بخونن و مشکل ساز نشن)

لطفا شما توش سرچ کن و هر چی [at] پیدا کردی به @ برگردون فکر کنم همون یکی باشه در همون خط

izone

Active Member
سپاس از شما و پوزش از كمي دانش من.

من گمانم به اين كار رفت ولي گفتم شايد بايد همينگونه كه هست باشد. آخه شما هميشه آنقدر خوب و سليس توضيح ميديدكه جاي شك به كار شما باقي نميماند و آدم گمان بودن اشتباه در كار شما را نميكند.

آزمايش ميكنم اگر باز هم گير كردم مزاحم ميشوم.

izone

Active Member
من الآن اينكار را كردم و فقط يك مشكل پيش آمد. اين فايل با ايميل برام فرستاده شد ولي در اون كاتالوگي كه نوشته بودم (همان نام و مكاني كه گفته بوديد) فايلي اضافه نشده بود. ميدونيد مشكل چيه؟

ممنون از شما

راستي در ارور لوگ cpanel نوشته :

/home/XXX/backup_mysql/XXX_nuke75-111704-1033am.sql: Permission denied

Permission شاخه را كه ميگذارم روي 644 ديگه نميتونم وارد اون كاتالوگ بشم. من گذاشتم روي 755 . ولي اين ارور را داد.

ممکنه بگید گزینه ها رو چطور گذاشتید؟

کد:
$use_gzip = "yes";    
$remove_sql_file = "yes";           
$remove_gzip_file = "yes";

و گفتید که ایمیل اومده ولی دیتابیس اتچ نشده؟
و این فقط روی سرور های لینوکس کار میکنه این مورد رو در نظر دارید؟

izone

Active Member
ببخشيد دوست گرامي. باز هم با عجله كاري كردم كه درست نشد. من اين گزينه ها را درست نخوانده بودم. ولي حالا همه چيز به خوبي كار ميكند.

من اين فايل را با ايميل ميگرفتم ولي اين فايل در اون پوشه نبود كه ميخواستم آنجا هم باشد. حالا كه خوب نگاه ميكنم ديدم كه گزينه پاك كردن فايل را (بله ) نوشته بودم كه اكنون درستش كردم. از زحمتي كه دادم پوزش ميخواهم و از مهر شما دوباره سپاسگزارم.

هميشه شاد و پيروز باشيد.

جدیدا یه برنامه اوپن سورس برای این کار پیدا کردم که علاوه بر امکانات قبلی مزیت های زیاد جدیدی داره:
1- قابل استفاده برای سرور های ویندوز
2- گرفتن بک آپ از چند دیتابیس
3- ذخیره کردن تیبل به تیبل در دایرکتوری
4- فرستادن گزارش نتایج به ایمیل
5- امکان ذخیره بک آپ ها در یک فضای اف تی پی دیگر
لطفا از اینجا بگیرید:
db_backup

باید فایل را آن زیپ کنید و یه فایل به اسم def_config.inc.php توش هست که اون برای کاستومایز کردن و مشخص کردن شاخه ریختن بک آپ هستش

راهنمای نصبش رو حتما بخونید
برای اونایی که کرون جاب ندارن روش گرفتن بک آپ رو به طور خود کار نوشته
لطفا اگه کسی امتحان کرد نتیجه رو بنویسه
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا