راهنمای پیدا کردن منبع کد بوسیله فایرباگ

meher

Member
درود بر دوستان
آقا بنده میخوام لوگو سایت رو عوض کنم اما لوگوی شخیم از لوگوی پیشفرض قالب خیلی پهنتر هست. بوسیله ی فایرباگ المنت و کد مخصوص این کار رو میبینم اما یک ساعت توی فایلهام دنباش گشتم و پیداش نکردم.
خواهش میکنم راهنمایی کنید که این کد رو که عکسش رو میزارم از کجا و توی چه فایلی باید دنبالش بگرم. از هر راهی فکر کنید رفتم. توی دریم ویور زدم که همه سایتر و جستجو کنه اما باز پیداش نکرد
attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• firebug.jpg
    firebug.jpg
    161.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

Cisco

مدیر انجمن
سلام
اگر از جوملا استفاده می کنید آدرس زیر رو دنبال کنید.
اول Root اصلی جوملا > Template > نام قالب > پوشه ی Image > تعویض لوگو با لوگوی مورد نظر
فقط ممکنه لوگو کش شده باشه که از تنظیمات مرورگر کش رو کاملا پاک کنید.
موفق باشید.

meher

Member
پیدا کرد دیو

بنده با عوض کردن عکس مشکل ندارم. توی عکس یه نگاه بندازید. عرض و طول رو ظاهرا تعیین کردند برای لوگو و لوگوی بنده چون بزرگتر هست ناقص نشون داده میشه وفقط همون اندازه تعیین شده برای لوگوی پیشفرض نمایش داده میشه. اگر این کد رو بفهمم توی چه فالی از جوملا هست مشکلم حل میشه.

meher

Member
سپاس اما اونی که میخوام این هم نیست. توی این فایل css بنده همه چیز رو میتونم تغییر بدم جز سایز لوگو رو. فایل css رو میزارم.
دنبال اون خط گم شده توی خود قالب سایت میگردم که همه ی جوملا رو زیر و رو کردم پیداش نکردم. این خط فراری:
style="width:260px;height:130px"
توی عکس بالا همنشونش دادم دقیقا
توی پیوست هم فایل css رو میزارم که ببینید اصلا اونجا نیست
http://www.uploadbaz.com/d6soymhoifg2

آخرین ویرایش:

AmIn 1412

Active Member
به نام خدا
سلام
دوست عزیز از اون سوال ها پرسیدی ها !!!!
توی تنظیمات قالب هست - منوی افزونه ها -- قالب ها -- بعد روی قالب زارا کلیک کن تو تنظیمات سمت چپش نوشته اندازه لوگو
یا علی

meher

Member
:shock:یعنی من چقدر خرم که همون اول از شما نمیپرسم.. سه روزه دارم توی انجمنها میپرسم و نمیخواستم مزاحمتون بشم و دارم توی قالبم ا زصبح تا شب میگردم توی همه ی جوملا
خب شما چیطوری اینقدر فکرتون میرسه؟
خیلی سپاس.. دمتون گرم واقعا

از آقای cisco عزیز هم سپاس که وقت گذاشتند. ببخشید کمی خنگ بازی در آوردم شما رو هم سردرگم کردم:wink:

آخرین ویرایش:

AmIn 1412

Active Member
زیاد دست کم نگیرید خودتون رو ایشالله همه چی درست میشه و اینکه جوملا یکی از ساده ترین مدیریت محتوا هست
پس زیاد سخت نگیریدش همه چی تو دست خودتون هست یکم فکر کوچیک همه چی رو حل میکنه
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا