راهنمای در مورد خرید کامپیوتر

salar2006m

New Member
دوستان من میخوام یه سیستم حرفه ای جمع کنم حدود 1 میلیون تومان هم برای اینکار بودجه دارم و با سیستم همه جور کاری انجام میدم از تایپ گرفته تا یازی و طراحی سه بعدی و ویرایش صدا و تصویر (البته نه در حد حرفه ای) و از تون دو سوال دارم یکی اینکه چه قطعه هایی بگیرم بهتره؟ و دیگه اینکه خرید از سایت رایان صبا رو به صلاح میدونید یا خیر ؟
ضمنا من در تهران زندگی میکنم
مرسی.

confesseur

Member
عزیز شما که تهرانید خیلی کارت راحته
یشنهاد من اینه
1-مانیتور LCD سامسونگ چون چشاتو دوست دارم
2-کیبور و ماوس logitech گرونه ولی میری تو رویا
3-اسپیکر یه چیزی بگیر که دوف دوف کنه تهران رو بلرزونی(همشون یه گهی هستن)مارک هایی بگیر که اسیکر ماشینشون هم خوبه مثه پایونر.....
4-کیس فقط green خوشنام ترین پاوره تو ایران در ضمن بگو با پاور سرور میخام
5-dvd writer پایونر لونه زنبوری بگیر ببین دو نوع پایونر داریم یه چهلی و یه شصتی بگو شصتی رو میخام لونه زنبوری که رو جعبش ارم لونه زنبوره و بخاطر همین بهش میگن لونه زنبوری
6-dvdrom فک کنم همون سوزوکی هم کارتو راه بندازه
8-هارد ساتا 250 یا بالاتر ترجیحا چینی نخر زور بزن گیرت میاد سنگاوری یا مالزی یا تایلند... فک کنم گارانتی الماس یا سازگار اونو داشته باشن
9-مادربرد asus مدل های صد تومنی بگیری راسته کارته ببین ایسوس بر اساس رای گیری تو صبا محبوب ترینه تو ایران
من که ایسوس پرستم(هر چند تو ایران ایسوس خوبه ولی تو بازار های جهانی گهی نیست)
10- cpu 3.2 اینتل بعضی ها میگن amd خوبه و بهتره ولی تو امریکا هم بازار نصف به نصفه تقریبا ولی تو ایران اینتل عمومیت داره
11-رم کینگستون اصلی بگیر که چیپست هاش هم کینگ استونه ddr2 512 bus 667 در ضمن با گارانتی الماس بگیر یا real
12-گرافیک هم asus gfroce بگیر و geforce با مارک galaxy یا cloob و این مارکای گمنام نگیر فقط ایسوس با چیست geforce
13-مودم هم اگه میخای همون زولتریکس که عمومیت داره
اینا یشنهاد بود و سلیقه من که از تجربم نشات گرفته(تجربه هفت ساله تقریبا)
در مورد گارنتی ها دقت کن
مثلا تا جایی که می تونی از گارانتی الماس یا سریر یا سازگار و این شرکتا بگیر یا آواژنگ

جدیدترین ارسال ها

بالا