راهنمای استفاده از لوپ در چاپ

سلام به همگی دوستان

کسی میتونه بگه چطوری میشه با استفاده از لوپ درصد های رنگ cmyk را بر روی یک کاغذ چاپ شده تشخیص داد؟

سلام
دوست عزیز استفاده از لوپ برای تشخیص درصدهای رنگی نیاز به مقداری تجربه در زمینه ی شناخت تِرام داره.
بهتون پیشنهاد می کنم اگر از طراحی های خودتون نمونه های چاپ شده دارید درصدهای هر بخش را به صورت جداگانه در نرم افزار فتوشاپ مشخص کرده و سپس همون بخش هارو در کار چاپ شده زیرِ لوپ مورد بررسی قرار دهید.
بدین صورت پس از مدتی می تونید به صورت تجربی با بررسی آثار چاپ شده به درصدهای هریک پی ببرید.
اگر می خواین حرفه ای تر به شناخت درصدها بپردازید می تونید یک اطلس رنگ های چاپ تهیه نموده، هر رنگ رو با لوپ بررسی کنید و درصدهای هریک رو به خاطر بسپارید تا پس از مدتی بتونید به صورت چشمی متوجه شید که هر رنگ دارای چه درصد هایی است.
برای شروع ابتدا از رنگ های پایه و انفرادی cmyk به صورت جداگانه بپردازید و سپس به سراغ رنگ های ترکیبی برید.

یک پیشنهاد هم دارم، برای شناخت بهتر تِرام مطالب لیتوگرافی رو مورد بررسی قرار بدین تا با زوایای ترام آشنایی پیدا کنید.

grafik

New Member
دوستان عزیز

برای تشخیص درصد رنگ دستگاه پنتون کالر کیو ورژن ۲.۱ با قیمت تقریبی ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان هست من این دستگاه رو تا سال ۱۳۹۰ استفاده میکردم . البته هنز هم خیلی از دوستان در حال استفاده اون هستند چون ارزونترین دستگاه تشخیص رنگ هست اما من پیشنهادم دستگاه پنتون کپچر هست ( ایکس ریت ) من خودم این دستگاه رو چندین سال پیش از شبکه گرافیک ایران خریدم آدرس سایت : www.graphiciran.net این دستگاه قیمتش خیلی بیشتر هست اما حرفه ای تر هست من وقتی از روی یه کار چاپی با دستگاه نمونه میگیرم به من کد چهار رنگ یا پنتون یا اچ تی ام ال رو میده در یک صفحه !
لوپ اصولا دوست عزیز برای شما که ناظر چاپ هستی بیشتر به درد کنترل نشون سنجاق میخوره ( علامت ریجستر مارک ) البته چاپچی های حرفه ایی میتونن با دیدن از لوپ درصد رنگ رو بدن ولی کار من و شما نیست ( تازه بازم دقتشون تو تشخیص به دستگاه نمیرسه !
موفق باشید
attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• s-l300.jpg
    s-l300.jpg
    11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • 5354c06ef4c972ccb3cf2596fb3bdc35.jpg
    5354c06ef4c972ccb3cf2596fb3bdc35.jpg
    9.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا