راهنمایی

shin shin

Member
سلام بچه ها من یک سوال داشتم چجوری میشه تو تر دی عکس اون جایی که قراره ساختمان ساخته شه رو گذاشت در واقع چه جوری میشه زاویه رو پیدا کرد و ساختمانی رو که مدل کردیم تو زاویه عکس گذاشت ؟

Hamed

Active Member
سلام
ای کاش میتونستی یه عکسی یا یکم توضیح بهتری بدی تا بشه کمکت کرد ولی این کار رو با دوربین و با جاگزاری عکس و مدل باهم تاثیر زیادی دارن

علی علی

shin shin

Member
من یک نمونه از چیزی که مد نظرم هست رو عکسشو گذاشتم اگر به این عکس نگاه کنید خیلی خوب جاگذاری شده حال من میخوام بدونم چه روشی وجود داره که بشه دقیقا جای دوربینی که این عکس ازش گرفته شده پیدا کرد

پیوست ها

• A3.jpg
    A3.jpg
    587.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12
شما جای مدل هاتو که عوض نمی کنی. یه camera اضافه می کنی به محیطت و اون دوربین رو هر جا که خواستی میبریش
زمان رندر به جای پرسپکتیو باید از ویپورت camera رندر بگیری

مثه اینه که تو آفتاب نشسته باشی به درخته بگی بیاد جلو سایه شه! خب خودت باید بری زیر درخته دیگه :wink:

آخرین ویرایش:

Tomatico

Member
سلام
به این کار میگن perspective camera matching

واسه یادگیریش منابع زیاد داری البته باید اول درک درستی‌ ازپرسپکتیو دو نقطه ، سه نقطه داشته باشی‌
اگه می‌خوای حرفه‌ای بشی‌ توی این زمینه این سه تا رو ببین
Everm0tion : the secret training book
Gnomon :Matt painring for film with chris stoski
Carl Dobsky : tow point & three point Perspectives

البته اون عکسی که گذاشتی افتضاحه چون اصلا ماچ نیست اینو ببین
oxpgkb12xpxl9qv6ysdx.jpg

ali_118

کاربر VIP
کاری که در اینجور پروژه های کامپوزیت انجام میشه Camera Match هست که در اون دوربین مکس با دوربین تصویر تطبیق داده میشه، همینو سرچ کنین به آموزشای خوبی در این زمینه میرسین.

موفق باشید.

پ.ن: پست من یه خورده دیر ارسال شد، اما بازم فکر میکنم کار با یه وب توتوریال ساده هم راه می افته :wink:

آخرین ویرایش:

shin shin

Member
سلام
به این کار میگن perspective camera matching

واسه یادگیریش منابع زیاد داری البته باید اول درک درستی‌ ازپرسپکتیو دو نقطه ، سه نقطه داشته باشی‌
اگه می‌خوای حرفه‌ای بشی‌ توی این زمینه این سه تا رو ببین
Everm0tion : the secret training book
Gnomon :Matt painring for film with chris stoski
Carl Dobsky : tow point & three point Perspectives

البته اون عکسی که گذاشتی افتضاحه چون اصلا ماچ نیست اینو ببین
oxpgkb12xpxl9qv6ysdx.jpg

آقا این جاهایی که گفتی لینک دانلود فایل pdf چیزی نداره اگه داره لطفا به ما هم بده مرسی عجب عسی هم گذاشتی اصلا خودشو نشون نیمده کار کیه؟

آقا این جاهایی که گفتی لینک دانلود فایل pdf چیزی نداره اگه داره لطفا به ما هم بده مرسی عجب عسی هم گذاشتی اصلا خودشو نشون نیمده کار کیه؟

فک کنم شانس در خونتونو زده !
تو این سایت لینک های مستقیم Evermotion : The Secret Book هست.
http://www.mostafa3d.com/

اگه می خوای بگیریش زود دانلود کن چون احتمالا تا دو سه هفته دیگه اعتبارشون تموم میشه.

APOCALYPSE

Member
privet vsem brat tamatico vasha fatagrafiya rassiskaya da vi toje nashi da ili prosta nu yesli panimaite prashu otveta spasiba vam

سلام دوست عزیز تماتیکو شما هم روسین آخه توی تصویر نوشته محافظ یا نگه دارنده معنای هروفی که در مغزه نوشته شده است خواهش می کنم اگه همشهری هستیم که خیلی جالبه ولی حتی اگه روسی هم بلدین اونم خوبه میاین با هم دوست بشین یه دوست روسی ایرانی خیلی ارزش داره و دو بگزریم

عزیز اون آ»وزش ها رو ببینم اگه می شه پیدا کرد پیدا می کنم :

1 ساعت فرصت بدید

shin shin

Member
فک کنم شانس در خونتونو زده !
تو این سایت لینک های مستقیم Evermotion : The Secret Book هست.
http://www.mostafa3d.com/

اگه می خوای بگیریش زود دانلود کن چون احتمالا تا دو سه هفته دیگه اعتبارشون تموم میشه.

آقا لینکاش خرابه از hotfile برداشته شده عجب شانسی داشتیما حالا چی کار کنم؟

آقا لینکاش خرابه از hotfile برداشته شده عجب شانسی داشتیما حالا چی کار کنم؟

هاتفایل که مستقیم نیست. لینکای مستقیمش بالای لینکای هات فایله.
چکش کردم. لینکاش هست هنوز منتها باید تو سایتش عضو بشی تا لینکای مستقیم رو نشون بده

آخرین ویرایش:

shin shin

Member
تو سایت مصطفی عضو شدم هم لینک هات فایل هست هم رپید باز ولی رپیدباز که ایرادهای بیخودی می گیره هات فایل هم میگه فایل ها remove شده چی کار کنم؟

تو سایت مصطفی عضو شدم هم لینک هات فایل هست هم رپید باز ولی رپیدباز که ایرادهای بیخودی می گیره هات فایل هم میگه فایل ها remove شده چی کار کنم؟

والله من که رپیدبازه اولی رو تست کردم سالم بود. شروع به دانلود کرد. یه راهه خوب اینه که یه اکانت رپیدباز بگیری خودت مستقیم کنی. فایلاش نزدیک 40 روز مستقیم میمونه. ارزونم هست. سرعتشم حرف نداره. :)

جدیدترین ارسال ها

بالا