راهنمایی : یه سوال که برام مهمه

hosseinbkangan

New Member
راهنمایی : یه سوال که برام مهمه (ساخت دفترچه یادداشت)

می خواستم یه برنامه بنویسم که برای مثال اگر فایلی با نام 1 که دارای پسوند txt است در پوشه ای که فایل exe وجود دارد ، موجود باشد . آن را نشان دهد

منتظر راهنمایی شما هستم

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
شما برای این کار می تونید از دستور Run استفاده کنید به این شکل:
کد:
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]
Run[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("<[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]SrcDir[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]>\[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101].txt","")
[/COLOR][/SIZE]

این کد رو توی بخش اسکریپت یه دکمه بذارین و فایل نهایی Compile شده رو در کنار همون فایل txt که اسمش 1 هست قرار بدید و حالا برنامه خودتون رو اجرا کنید و روی همون دکمه کلیک کنید...فایل تکست اجرا میشه!!...به همین سادگی...

حالا اگه بخوای محتویات این فایل تکست رو در داخل خود برنامه نشون بدی باید از دستور LoadText بهره بگیری:
کد:
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]LoadText[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("Paragraph","<[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]SrcDir[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]>\[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101].txt")
[/COLOR][/SIZE]

ابتدا یه شی Paragraph در صفحه ایجاد کن به اضافه یه دکمه در بخش اسکریپت دکمه کد بالا رو قرار بده و فایل تبدیل شده(exe) رو در کنار فایل txt که اسمش 1 هست قرار بده حالا روی دکمه کلیک کن محتویات فایل txt در شی پاراگراف نمایش داده خواهد شد.

hosseinbkangan

New Member
این رو که خودم می دونم .

می خواستم از شرط if استفاده کنم که در صورت وجود فایل آن را نمایش دهد و اگر فایلی موجود نبود چیزی به نمایش گذاشته نشود .
در اصل می خواستم دفترچه یادداشت بسازم که اگر یادداشتی ثبت شده باشد آن را نشان دهد و اگر نباشد برای مثال بنویسد که یادداشتی ثبت نشده است .

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید و یک فایل نمونه قرار دهید .

از جناب silvercover عزیز هم بایل کنگ بودن تیتر و عنوان پست عذرخواهی می کنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا