راهنمایی کلی میخوام

f.mn

New Member
سلام دوستان
من یه چندتایی سوال دارم

من تا حدی با تریدی مکس آشنایی دارم ولی تا حالا پروژه ای رو با این نرم افزار کار نکردم.
برای ساختن یه تیزر تبلیغاتی 20 ثانیه ای باید چیکار کرد؟ سوالم یه مقدار کلیه میدونم ولی می خوام بدونم به غیر از برنامه تریدی مکس به چه برنامه های دیگه ای نیاز هست؟
متحرک سازی و انیمیشن هم با برنامه تریدی مکس صورت میگیره؟
کاراکترهای داخل فیلم رو از کجا بیارم؟ سایتی برای دانلود هست؟
و خیلی سوال های دیگه........
ممنون میشم لطف کنید و جوابم رو بدید
تشکر دوستان.. :rose:

Ronalix

Member
علاوه بر اینکه سوال شما خیلی کلیه و شما تا حالا با مکس پروژه ای انجام ندادید ( نمیدونم کار به صورت رندر فقط یک عکس انجام داده اید یا مدلینگ ) ، ساختن یک تیزر تقریباً برای شما حل یک مسئله ناپلئونی با اعداد هیروگلیفه ! :green:
شما از سایت هایی مثل http://archive3d.net/ میتونید هزاران مدل به صورت مجانی دانلود کنید ولی سرانجام هیچ کدوم به کارتون نمیاد چون که مدل ها در انیمیشن رو باید یه جورایی برای انیمیشن طراحی کرد و اگر انسان یا موجود زنده داشته باشید که دیگه 100 % نیاز به یک سری طراحی ها بر طبق اصول خاص هستید .
شما نیاز به داشتن سطح متوسط به بالا در مورد مباحصی چون Riging ، reactor و کلی مبحث دیگه هستید اما یک چیزی که وجود داره اینه که شما با همین مکس میتونید نیازتون رو برطرف کنید و برای شما فکر میکنم نیاز به نرم افزار دیگه ای باشه ! نهایتاً افتر افکت شاید برای تدوین نهایی کارتون نیاز بشه !

آخرین ویرایش:

f.mn

New Member
سلام
ممنون از پاسختون
رندر و مدلینگ انجام دادم تا حدی آشنا هستم..
یعنی به نظرتون این کار نشدنیه؟؟!!
برای یادگیری چقدر زمان نیاز هست؟
چه منبعی رو واسه یادگیری سریع پیشنهاد میکنید؟؟

بازم ممنون دوست عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا