راهنمایی کد بندی

maxpelank

Active Member
با سلام

خوب در اون کدی که به شما دادم شما به جای x مقادیری رو که شما می خواهید چک کنید بگزارید .
این کد محتویات فرم رو با نام تگ های اون میگیرد و چک می کند که درست است یا خیر اگر درست بود سویچ اجرا می شود و شمای می تونید به صفحات دلخواهتون برید

امید وارم متوجه شده باشید .

اگر نه بگید تا بیشتر توضیح بدم

NovinServer

Active Member
درسته من صحفه را ساختم ( http://novinserver.net/index.php ) اما وقتی نام کاربری و کلمه عبوررا وارد می کنم می گویید اشتباه است !

اگر لازم هست تا من یک اکانت هم جهت تست در اختیار شما قرار دهم :rose:

maxpelank

Active Member
خوب مطمئن هستید که یوز پس رو دریت وارد می کنید .
چون ارگ یوزر پسی که شما وارد می کنید با اون یوز پسی که به جای x گذاشتید مطابقت کند سویچ اجرا می شود
اگر برایتان ممکن است یک اکانت بسازید تا برایتان تست کنم

NovinServer

Active Member
:lol: وای که منظور من را نفهمیدید :lol:

خدای من ! ببینید من کلی یوزر دارم ، منظورم اکانت خودم نیست ! منظور کلیه مشترکین سرور هستند !

شما یک یک کاری کنید که به جای X که در فرمول هست ان چیزی که کاربر وارد می کند بیاید همین و بس !

مثال : بنده یک کاربر هستم وارد این صحفه می شود ، حالا نام کاربری را می دهم novin و کلمه عبور را می دهد 2014881 بعد که ورود می زنم ، به جای X اولی نام کاربری وارد شده یعنی novin قرار گیرد و X دومی کلمه عبور قرار گیرد بعد لینک اجرا شود . حال کار تمام است این درخواست به این شکل در می اید :

HTML:
http://novinserver.net:2082/login/?user=novin&pass=2014881

حالا اگر این چیزی که من وارد کردم درست باشد خودش وارد می شود اگر هم نباشد CPanel دوباره درخواست اطلاعات جدید می کند .

امیدوارم ، مفهوم گفته باشم :rose: شما را هم گیچ کردم ، ببخشید

maxpelank

Active Member
خوب این رو زود تر می گفتید

البته کار همان کار است
فقط نیاز به یک دیتا بیس دارد که یوزر پس ها رو از توی اون بخونه و چک کنه

چون نمیشه همین جوری وارد کرد و کد هم کمی تغییر می کنه .

شما ابتدا یک دیتا بیس می خواهید که یوزر ها و پس ورد ها در اون قرار داشته باشد و بعد هم این صفحه به دیتا بیس مربوطه کانکت بشه و اطلاعات رو چک کند .
در واقع شما یک اسکریپت می خواهید که :
1- بتونید توش اطلاعات افراد رو وارد کنید .
2- یک صفحه مانند همنی که کاربران ببتوند از طریق اون به پنل خودشون برند .

خوب این میشه یک کار کمی تخصصی و نمیشه رایگان انجام داد
ببخشید نصف شبه
من هم خسته ام باید برم بخوابم .
شما جواب رو همین جا یا در پیام خصوصی هر جا که مایلی بدید من فردا می خونم .

موف قباشید
برای امشب خدا نگه دار

محمد

NovinServer

Active Member
ای بابا ، دیتابیس نمی خواهد !

من فقط از این صحفه یک چیز می خواهم ! اصلا نیاز به چک کردن نام کاربری و کلمه عبور نیست ! این صحفه فقط وظیفه دارد به جای X ان چیزی که کاربر وارد می کند قرار دهد و اجرا کند بقیه کارها را CPanel انجام می دهد .

maxpelank

Active Member
خوب ببخشید
اشتباه از من بود

داشتم میلم رو می بستم که =پیام شما رو دیدم

خوب شما می خواهید هرچی یوزر پس داد با انتخاب ادرس لوگبن کنه و بقیه کارا به عهده سی پنل
از فایل پیوست استفاده کنید

من همون ک های قبلی رو گذاشتم با این تفاوت که هرچی یوزر پس باشد رو در ادرس های که شما اتخاب می کنید می گزارد و ارگ درست بود وارد می شود
.
همین رو می خواستید دیگر نه ؟

پیوست ها

• test.zip
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

NovinServer

Active Member
راستش همین را می خواهم اما آپلود کردم فایل را ( http://novinserver.net/test.php ) اما متاسفانه بعد از اینکه نام کاربری و کلمه عبور می زنم آدرس را اجرا نمی کند و باز می گویید کلمه عبور اشتباه است .

اصلا نیازی به چک کردن ندارد فقط ادرس را اجرا کند بقیه را CPanelاآنجام می دهد . :D

maxpelank

Active Member
با سلام

ببخشید من روز سیزده رفتم با خانواده بیرون .
نشد که دوباره سر بزنم

در مورد کار شما متوجه شدم که چی می خواهید . شما در واقع می خواستید که یوزر پس رو بگیرید و در ادرس خودتون بگزارید و ادرس رو اجرا کنید .

خوب
من دیشب صفحه دسکتاپ رو خالی کردم متاسفانه کد شما هم اونجا بود
.

به هر حال من دوباره می نویسم و میزارم همین جا شما فقط ادرس ها رو تغییر دهید

موفق باشید

maxpelank

Active Member
درست شد

با سلام

خوب من کد رو پیدا کردم و دوباره تغییر دادم و شده همون چیزی که شما می خواهید .

کافیست ادرس ها را تغییر دهید .

از پیوست دانلود کنید .

پیوست ها

• test.zip
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1

NovinServer

Active Member
تشکر دوست عزیز ،انشاالله 13 به در بهت خوش گذشته باشه و سال پرانرژی را شروع کرده باشی :D:rose:

منتظر فایل شما هستم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا