راهنمایی متریال شیشه پنجره vray

babilo

Active Member
سلام خدمت همه

دوستان ازتون در خواست راهنمایی در مورد ساخت متریال شیشه پنجره دارم

البته از archshader 1,2 استفاده کردم نتیجه نداده البته یه چیزی میده اصلا طبیعی نیست

Saeed777

Member
سلام عزیزم.:rose:
اول vray mtl رو انتخاب کن. بعدش تو قسمت Refract سفید رو انتخاب کن.
در قسمت IOR عدد 1.001 رو قرار بده.
حالا اگه می خوای شیشه مشجر باشه عدد Glossiness رو از مقدار اولیه اش که 1 هست کمتر کن. مثلا 0.8 می تونه خوب باشه. شما اون رو انقدر بالا پایین کن تا متریالی که مد نظرت هست ساخته بشه.
اگه می خوای شیشه رنگی باشه تو قسمت Diffuse رنگ مورد نظرت رو انتخاب کن.
موفقتر باشی.:rose:

*farshid*

کاربر VIP
شیشه از نظر فیزیکی چیه؟
شیشه یعنی چیزی که دیده نمیشه... از چیزی که دیده نمیشه نباید انتظار طبیعی بودن داشت .
شیشه دو پارامتر اساسی داره ... رفلکت و رفرکت .
در واقع اون چیزی که پشت شیشه دیده میشه و انعکاس محیط اطراف هست که شیشه رو طبیعی جلوه میده .
برای داشتن شیشه ی خوب (مخصوصا تو کار معماری (شیشه های تخت)) باید محیط رو کاملا شبیه سازی کنی .
رفرکت >>>> محیط پشت شیشه (فضای داخلی اتاق)
رفلکت >>>> آسمون ... hdir

babilo

Active Member
بازم راضی کننده نیست

open up the material editor. Bring the "difuse" setting to black and reflect setting to white and then you need to activate the "fresnel reflections". also, from the options section, select "reflect back on side".

http://www.dailyautocad.com/wp-content/xF16t78jw3/2009/02/frosted-2.png
frosted-2.png

The refraction section as seen in Fig.2 should be set to white and the glossiness value should be set at 0.75. Your forsted glass should be ready by now, ready to be rendered. Note that as the ‘glossiness’ value increases frost effect also increases. The opposite is also true.

http://www.dailyautocad.com/wp-content/xF16t78jw3/2009/02/frosted-3.png
frosted-3.png

Saeed777

Member
من نمیدونم چرا انعکاس (Reflection) شیشه رو اونقدر بالا بردی
فقط انکسار ( Refraction ) رو 100 درصد کن. و در ضمن Reflection رو نباید از 15-20 درصد بالاتر ببری.
گفتم که IOR (ضریب شکست نور ) رو برای شیشه ی پنجره باید 1.001 بذاری.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا