راهنمایی فوری ! خروجی نهایی پروژه

با سلام حضور دوستان عزیز
در بسیاری از پروژه های اتوران مشاهده میشه که با مراجعه به درایو سی دی ، تنها یک فایل اتوران یا چند فایل داره ، که امکان دسترسی به فایل های اصلی ( ویدئو ، تصاویر و موزیک و ... ) که در طراحی برنامه استفاده شده رو به کاربر نمیده ، و به شکلی مخفی و رمزگذاری شده هستند. یعنی کاربر رو مجبور میکنه تنها از طریق اتوران به فایل های دسترسی داشته باشه.
حالا سوالم اینه که ، بعد از خروجی گرفتن از پروژه ، میخوام بدونم شما دوستان چه راهی برای مخفی نگه داشتن فایل ها دارید و در درون سی دی فایل ها را از دسترس خارج می کنید ؟ و یا بعضا دیدم که فایل ها با پسوندهای هستند که قابل باز شدن بر روی سیستم کاربر نیستند.
ضمنا جستجو کردم اما مطلبی در این خصوص پیدا نکردم.
ممنون از وقت و راهنماییتون.

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

شما می توانید کار زیر را انجام دهید:

مثلا شما می خواهید یک سوال با MMB درست کنید و در صورت جواب درست ، نصب نرم افزار ESET 5 به نمایش بگذارد. اولین کار شما این است که فایل نصبی یا هر فایل دیگر با دستور makecab در CMD تغییر دهید و این کار باعث می شو که هیچ ویرایشگر hex و نرم افزار های دیگر نمی توانند به اطلاعات این فایل دسترسی پیدا کنند.

راهنمای دستور Makecab: (البته من یک پروژه پیوست کردم که اگر به گزینه Convert File کلیک کنید ، اطلاعات فایل اصلی را تغییر می دهد و دیگه لازمی نیست که این فرمان را در CMD بنویسید . ولی اگر دوست دارید ببینید در CMD چطور باید این کار را انجام داد ، فرمان زیر را ببینید)

کد:
makecab "e:\install.exe" "e:\data.gtp"

در قسمت e:\install.exe آدرس فایلی را که می خواهید با هیچ نرم افزاری باز نشود را وارد کنید و در قسمت e:\data.gtp آدرس فایل تغییر یافته را وارد کنید (فایل ها می توانند با هر فرمتی باشند)

خب ، ما در این جا فایل نصبی را هم فشرده و هم کاری کردیم که هیچ نرم افزار یا ویرایشگر hex نتواند به اطلاعات آن دسترسی پیدا کند.

پروژه ی خود را باز کرده و یک Button ایجاد کرده و در قسمت کد نویسی ، این فرمان ها را Paste کنید:

کد:
param$='expand "'+<SrcDir>+'\data.gtp" '+'"'+<Temp>+'install.exe"' 
ListBoxAddItem("SongList","RESET")
ListBoxAddItem("SongList","param$")
SongListSave("SongList","<Temp>\data.bat")
Run("<Temp>\data.bat","WAIT,HIDE")
param2$=<Temp>+'install.exe'
Run("param2$","")
قبل از تست کردن پروژه ، یک Listbox با نام SongList درست کنید.

حال می توانید پروژتون رو تست کنید ( و جالب است بدانید که نصب ویندوز XP هم به همین روش صورت می گیرد (با فرمان makecab و expand) )

من یک سورس در همین ضمینه پیوست کردم حتما ببینید

مشاهده پیوست 101947

پیوست ها

• Project-mmb.zip
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:
دوست عزیز ، ممنون از پاسختون و وقتی که گذاشتین.
فقط سوالم اینه که بایستی برای تمامی فایل های استفاده شده در پروژه ای که دارم طراحی میکنم ، از این روش استفاده کنم ؟؟؟
نمیشه یکجا این کار رو کرد ؟ مثلا مقل اتفاده از Path Replace به جای وارد کردن تک تک آدرس ها .

جدیدترین ارسال ها

بالا