راهنمایی طراحی بیلبوردهای تبلیغاتی با فتوشاپ

CYB3R

Member
سلام ،
دوستان عزیز موقع طراحی بیلبوردهای تبلیغاتی با برنامه فتوشاپ اندازه واقعی رو بسازیم یا کوچیک بسازیم بعد بزرگ کنیم ؟
dpi رو 300 هست دیگه ؟ درسته ؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آره عزیز جان 300dpiخوبه 72 ماله کارهای توی سیتمه ولب برای اندازه اگه کوچیک درست کنی بعد بزرگش کنی پیکسلات کشیده میشه

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
احتمالا ،من که تاحالا بیلبورد به پستم نخورده ولی حتما اینجوری طراحی می کنن اگه بخوان کمتر از اندازه خودش بگیرن پیکسل هاش وحشتناک کشیده میشه و مثل صفحه شطرنجی معلوم میشه

CYB3R

Member
من فکر می کنم اینطوری باید باشه :
30*40 سانتی متر با dpi 300 .
یا 300*400 سانتی متر با dpi 30 .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
از دوستان ممنون ميشم از احتمالات استفاده نكنند و اگر اطلاعاتي ندارند اطلاعات غلط به دوستان ندند

ببينيد دوست عزيز
توي اين نوع طراحي هاي لارج فرمت چند تا نكته هست
اول اينكه قبل از طراحي از قسمت edit>>perference>performance اينجا تيك درايو هاي خالي يا درايوهاي داراي فضاي مناسب رو بزنيد كه در صورت كم آوردن رم از اين قسمت استفاده كنه و با ارور ديسك برخورد نكنيد

براي dpi توي چاپ هاي indoor (زير 1 متر ) از دي پي آي 300 استفاده كنيد
ولي براي out door از dpi 75 چون به دليل دورنمايي زياد جزياات مد نظر نيست

در مورد سايز
اين بستگي به كيفيت تصاويرتون داره و مهارت شما توي فتوشاپ
مثلا اگر يك بنر ميخواييد طراحي كنيد توي سايز 4-3 حالا شما ميخواي توي سايز كوچك طراحي و ريسترايز كني به متراژ بالاتر
بايد توي سايز 2 در 266 تقريبا طراحي كنيد حالا بعد از طراحي ميخواييد برگرديد به سايز اصليتون ميبينيد كمي افت كيفيت داريد و يا قسمتهايي رنجه ( دندونه دندونه ) ميشه
اين بزرگترين مشكلتون ميشه

پس بهتره براي 1 متر خيلي كار رو زير سوال نبريد و توي همون سايز اصلي طرح رو ايجاد كنيد البته اين روش رو قبلا خودم كار ميكردم
به دليل نداشتن سيستم قوي
اگر شما توي تعداد بالا ميخواي بنر طرح بزني بهتره از همون روش كم كردن سايز البته تا 1 متر بيشتر كم نكنيد !! استفاده كنيد
اما بازم ميگم اگر سيستمتون قويه از همون سايز اصلي استفاده كنيد با dpi 72

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا