راهنمایی : رندر انیمیشن از طریق camera sequencer

amirbahry

Member
سلام خسته نباشید
دوستان من یه انیمیشن 1 دقیقه ای دروست کردم یه تعداد دوربین هم گذاشتم و هر دوربین رو به شات مربوطه وصل کردم البته داخل پنجره camera sequencer حالا وقتی دکمه ی play داخل این پنجره را می زنیم شات ها به صورت پشت سر هم نمایش داده می شن حالا می خواستم این پروزه رو به همین روال که داخل camera sequencer پخش می شه رو ازش رندر بگیرم چیکار باید بکنم ؟
مرسی:rose:

سلام دوست من:
من خودم به شخصه موقع رندر گرفتن، توی پنجره تنضیمات بعنوان مثال از فریم صفر تا صد رو انتخاب می کنم که دوربین شماره 2 رندر بگیره و از صد به بعد مثلا دوربین نمای Yop رندر بگبره و به همین منوال تا آخر.
اگه راه ساده تر و آسونی گیر آوردی واسه بنده و همه دوستان توضیح بده. ممنونم و موفق باشی

amirbahry

Member
مرسی دوستان ولی نه این جواب سوال من فکر نمی کنم باشه :mad:
در اون پنجره ای که در بالا ذکر شد اینه که ما با توجه به استوری بورد در این پنجره camera sequencer شات های مربوط به صحنه را انتخاب کرده ویه دوربین هم با توجه به استوری برد به آن نسبت می دیم وداخل اون پنجره شات مورده نظر را انتخاب می کنیم و واسش تعریف می کنیم این شات از فریم چند تا فریم چند باشه و با کدوم دوربین صحنه گرفته بشه خوب حالا اگر ما مثلا 5 شات از صحنه داشته باشیم در این صورت 5 تا دوربین هم با زوایای مختلف داریم حالا اگر اونا رو در اون پنجره کناره هم بچینیم و دکمه ی play داخل پنجره را بزنیم می بینیم که هر شات همانند یک fotage که در برنامه های تدوین می باشد در می یاد . پسر این خودش یه آموزش شد :lol:  حالا من منظورم اینه که به جای اینکه ما بیایم واسه هر دوربین یه تعداد فریم مشخص کنیم و هر دوربین را به صورت جدا رندر بگیریم و بعد در برنامه تدوین اونا رو تدوین کنیم .....:shock:.. خوب حالا می خواستم ببینم چه طوری میشه از اون پنجره ی ذکر شده به صورت مستقیم رندر کرفت که همونطوری که تو اون پنجره نما ها پشت سر هم نمایش داده می شن همونطوری هم رندر گرفته بشن :-? :sad:
مرسی :rose:

سلام عزیز:
با این اوصاف پنجره Dope Sheet رو هم امتحان کن. بدردت می خوره.(دقیقا خودش حالت Time Line برنامه های تدوین رو داره که حتی Cat کردن و Paste کردن رندر نهاییی از یه دوربین رو می تونی به دوربین دیگه وصل کنی و خروجی نهایی رو هر طور که دوست داشتی می تونی ازش بگیری).
موفق باشی
شرمنده من که فقط همینقدر عقلم میرسه.

amirbahry

Member
دوستان عزیزو حرفه ای راه حلی برای مشکل ما پیدا نشد ؟ :-?
اگر راه حلی نیست . از اساتید محترم خواهش دارم تا کاربرد پنجره camera sequencer را در مایا بگن تا بفهمیم به چه کاری میاد و ازش چه استفاده ای می شه واسه ما که کاری نکرد :shock: :shock: البته با توجه به پست های قبلی .
سپاس گزارم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا