راهنمایی : ذخیره متن به صورت utf8

baghal.hossein

New Member
آیا پلاگینی هست که بتونه متن رو به صورت UTF8 ذخیره کنه

البته به جز استفاده از Notepad و دستور StrtoFile

البته توی notepad میشهها ولی من تعداد فایلهای تکستم زیاده و notepad تنها یهدونه رو میتونه در یک مرحله لود کنه
وStrtoFile هم به صورت ANSI ذخیره می کنه

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین آخه خیلی کارم گیره

BEHESHT

Well-Known Member
سلام ورودتون رو به انجمن خوش آمد می گم

حقیقتش این کار با خوده MMB امکانپذیر نیست چون همچین امکانی رو براش ننوشتن

تو نخ پلاگ این ه ا نیستم نمیدونم پلاگینی در این زمینه هست یا خیر

اگه باشه که دوستان لطف کنن معرفی کنن اگه نیست هم ندا بدن اگه خدا بخواد بنویسیم :wink:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
منم چنین پلاگینی رو ندیدم دوست عزیز

ضمن اینکه این سوال خیلی برام آشناست فکر میکنم دوست دیگه ای همین سوال رو داشتن و راهنماییشون کرده بودم. شما جستجو کردید؟

baghal.hossein

New Member
سلام

بله شما درست می گید این سوال رو قبلاخودم پرسیده بودم البته با یه یوزر دیگه و نمی دونم چرا حذف شده بود هر چی هم جستجو کردم پیدا نشد .
شما گفته بودید که با StrtoFile میشه ولی نمیشه چون وقتی از این دستور استفاده می شه خودش اتوماتیک به صورت ANSI ذخیره می کنه و به خاطر mmb که شاید از Utf پشتیبانی نمیکنه
راستش من دارم یه کتابساز برای موبایل می سازم ومی خوام برنامه کامپیوتریش رو با mmb بسازم چون نمی خوام وابسته به هیچ برنامه جانبی دیگه باشه و mmb اینطوره
برنامم هم طوریه که فایلهای تکست utf_8 روی میگیره و اونها روبه نرم افزار موبایلی add می کنه و در نهایت یه فایل جار تحویل می ده که همون برنامه موبایله
تمامی کارهاش انجام شده و فقط مونده این قسمت فایلهای تکست utf8 که خیلی وقته که توش گیرم توی تمامی فرومهای خارجیو ایرانی هم جستجو کردم ولی هیچ فایده ای نداشت

بازم ممنون از راهنمایی تون

BEHESHT

Well-Known Member
والا من از دیشب نوشتم پلاگ اینش رو متاسفانه فرصت برای ارائه نشد وقتی هم اومدیم که بذاریم با مشکل Data Base Error مواجه شدیم

حالا زیاد می هم نیست الان من می ذارم شما یه سر به مبحث های جدید بزنید

جدیدترین ارسال ها

بالا