جالبه. در تاپیکهای دیگر یک فردی بنام سجاد یک یا چند بار به افرادی که کمک خواسته بودند نیوک مشهد تیم را معرفی کردند که بلافاصله مورد تذکر برای صادق جان بعنوان مدیر این انجمن قرار گرفت.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=61704
ولی من الآن چندین روز است که سر میزنم و میبینم این دوستمون سهیل جان دیگه در تاپیکی نشده که از نیوک آفاق خدا نسازه و دائما به جای پاسخ دادن تبلیغ کردن راه اندازی کرده ولی مدیر محترم حتی یک تذکر کوچک هم نداده است!!!
و جالبه كه شما اصلا به اون تاپيك توجه كامل نكردي !!
طرف اونجا سوال پرسيده در مورد يك موردي كه بايد پاسخ داده بهش نه در مورد نصب نيوك !!
و سجاد هم گفته بود تو مشهد تيم بگي بهتره كه ( فكر ميكنم ) بايد متني كه دادم خونده باشي !!
سجاد جان شما هم داري ديگه شولغش ميكني و تبليغات راه مي اندازي ها !!
خود امير نمياد چيزي بگه اونوقت شما ها ميايد جو انجمن رو خراب ميكنيد !!
ايشون اينجا سوال كردن .. ميخواستن ،توي مشهد تيم سوال ميكردن !
خوبه من بگم جوابتون رو توي آفاق ميدم ؟؟
اين انجمن صاحب داره و مديرشم من هستم و هركي هر سوالي بپرسه تا جايي كه در توانم باشه پاسخ ميدم !
در تمامي انجمن هاي مديريت محتوا ! انجمن مجيد آنلاين كاملترين مرجع هست !!!
پس بيخودي تبليغ نكنيد .
اين تاپيك و در كل تاپيك هايي كه بچه ها ميان ميگن فلان چيز بهتره موضوعش در مورد انتخاب هست ! نه سوال مورد !
اونجا سوال در مورد ارسالي هست نه نوع سيستم !!
به من مربوط نميشه كه تعداد كاربراي شما كمتر شده يا اينكه كمتر ميان تبليغات ميكنن اينجا ! اما اين مورد رو بايد حتما بدونيد كه بچه هايي كه اومدن گفتن فلان سيستم خوبه فقط در تاپيك هايي بوده كه در مورد انتخاب نيوك موضوعش هست نه سوال در مورد يك امكان يا چيز ديگه !
ولي من هميشه مساواط رو رعايت كردم و همه ديدن كه هميشه INP رو ازش نام بردم اونم هم به عنوان اولين ! ( كه البته با اين جور برخورد ها باز شخصيتم اجازه نميده كه تساوي رو رعايت نكنم )
پس لطفا با اين موارد كنايه نزنيد ( چيزي رو عوض نميكنه ) كه ما هم از اين چيز ها بلديم !!
فعلا !