Fa راهنمایی در مورد گرفتن اسم آبجکت در اسکریپت خودش

hr1510

Active Member
راهنمایی در مورد ایجاد چک باکس و گرفتن اسم آبجکت

سلام و عرض خسته نباشید خدمت جمع گرم و صمیمی شما فعالان عرصه رایانه و بروبچ مجید آنلاین .

داشتم یه برنامه درست میکردم که یه جایی مجبور شدم تقریبا 90 تا چک باکس درست کنم . (خب آپشن هاش زیاد بودن و نیاز به چک باکس داشتم .)

نشستم با اسکریپت سازی دستور ساخت اسکریپت برای هرکدوم بر حسب شماره رو دادم . حالا میخوام ببینم میشه اسم یا شماره آبجکت رو با اسکریپتی که خودش ران میکنه و یا اسکریپت خودش به دست آورد و ادامه بدیم یا نه !!!

به همین منظور هم نمونه ای پیوستیدم تا اساتید برای راهنمایی من متوجه حرفم بشن .

پس از دانلود فایل لطفا به این دو سوال هم دقت فرمایید :
1.راه حل بهتر ویا سریع تری برای چک باکس دارید ؟ من 90 تا چک باکس قراره بسازم .
2.واسه همین پنج تا چک باکس باید دونه به دونه دستور اجرای اسکریپت رو بدم . کدی نداره که بشه بهش داد و یا عدد آخر اسم خودش رو در بیاره و بع هم بره سراغ اسکریپتی با اون عدد ؟

پیشاپیش متشکرم !!!

پیوست ها

• Media1.zip
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

hr1510

Active Member
من نمیدونم چرا این جوونای ما اینقدر تنبل شدن . یه سرچ نمیزنن . یه بار نمی شینن هلپ خود برنامه رو بخونن . همش مزاحم اینو اون میشن . بیا بچه جون اینم جواب سوالت که خیلی توش مونده بودی و ماتم 90 تا چک باکس رو گرفته بودی :
کد:
Obj$=CurrentObject()
Message("Obj$","")
count=LEN(Obj$)
For i=0 To count
  If (i=count) Then
    ReturnExt$=StrCopy(Obj$,i,count)
    Message("","ReturnExt$")
  Else
  Next i
End

تشکر هم لازم نیست بکنی !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<<>>
اما از شوخی گذشته راه حلی نیست که ما با عکس و ایمیج و این حرفا چک باکس درست نکنیم . پلاگینی و خود بیلدری و برنامه ای و کدی و خلاصه هر چیز که باهاش بشه چک باکس درست کرد و بشه راحت ازش جواب گرفت !!!

آخرین ویرایش:

hr1510

Active Member
آقا ایندفه دیگه شرمنده ام جوابه سوال دومم هم گرفتم . فقط اگه براتون مقدوره یه کم در موردش توضیح بدید چون زیاد متوجه این کد ها نشدم :

\Multimedia Builder498\Samples\496_examples\usercheckboxes.mbd

نمونه رو پیداییدم ها اما توش گیرم . اگه یه نفر لطف کنه توضیح کاملی از ماتریکس و یا ترجیحا چک باکسش بده منون می شم .

تازه یه کد دیگه هم جستم که چیزی ازش نفمیدم اما به نظرم کد سریعی بود این رو هم یه توضیح بدید لطفا :

کد:
text$[1] = '1abcdefgh'
If (x[1] = 0) Then
 x[1]=1
  ** fill checkbox
End
If (x[1] = 1) Then
 x[1]=0
  ** empty checkbox
End

کد:
ListBoxDeleteItem("List","-1")
For i=1 To 5
  If (x[i]=1) Then
    ListBoxAddItem("List","text$[i]")
  End
Next i

check box Resultt

hr1510

Active Member
این آموزش کد نوسی کامل و جامع بود اما یه لطفی کنید تا ما از این راه هم یه جوابی بگیریم . نمونه پیوستی گویای مشکل هست :

از M javad (محمد جواد) عزیز هم بابت این پلاگین کاربردی کمال تشکر رو دارم و اصلا دوست ندارم ادامه دادن این بحث اینطور قلمداد بشه که من این پلاگین و پست و زحمت ایشون رو نادیده گرفته باشم .

می خوام اون سازنده اسکریپت رو که توی فایل پیوستی پست اول می بینید کلی کد و تجملات بهش اضافه کنم و بگم طبق اسم خودش بیاد اسکریپت مربوط به خودش رو اجرا کنه . که میشه تلفیقی از این فایل پیوستی و فایل پیوستی پست اول .

این پلاگین برای استفاده در نرم افزار فارسی آپادانا رایگان می باشد.

بسیار کار سخاوتمندانه و پر معناییست . بابت ابن عرق ملی به شما تبریک میگم. 

پیوست ها

• Media1.zip
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12

hr1510

Active Member
دوستان کسی این نمونه آخر رو که ارسال کردم رو نمیخواد اصلاح کنه؟ من با موبایلم رفتم خونه فامیلمون .آن شدم تا ببینم کسی جواب نداده.دمتون گرم.این سوال آخرین رو هم پاسخ بدیدر ممنون می‌شم فلا بای

hr1510

Active Member
خب اگه لازمه بگید یه تاپیک جدید میزنم این همه معطلی برا چیه؟

m javad

کاربر متخصص
نیاز به تاپیک جدید نیست
توی اون مثالی که آقای the_King زحمت کشیدند و آماده کردند اون چیزی که شما میخواهید به طور واضح وجود داره

جدیدترین ارسال ها

بالا