راهنمایی در مورد کولینگ مستر و پردازش سی پی یو ...

Hamed

Active Member
درود
بچه سرور من فکر کنم کمی حال نداره...
من به جای فن سی پی یو کولینگن مستر بستم...این عکسش...و فن خودشو باز کردم و اینو به عنوان سایلنت من خریدم...یعنی بی صدا کار کنه...

14280645242807132639.jpg

و اینم پاورم که تو وقت خودش واقعا تو پاورها هیولایی بود...

96328446482132903949.gif

حالا سوال اینه تا سیستم بخواد شروع به پردازش بکنه کمی طول میکشه(مثلا 1یا 2 ثانیه) ولی وقتی شروع میکنه کسی جلو دارش نیست در ضمن صداش به نظر من کمی زیاده موقعه پردازش و رندر...(شاید خونه من کمی ساکته) من خودم تو شرکت زیاد باسیستم سرو کار دارم و... ولی تا الان به همچین مشکلی بر نخوردم...کسی چیزی به ذهنش میرسه؟؟؟

علی علی

.:BehzAd:.

Active Member
پژمان فقط و فقط کاره خودش هست وایسا صداش بزنم پژمااااااااااااااااااااااااان.

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
واقعا یعتی یه نفر نیست به ما کمکی کنه...:shock:

علی علی

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام حامد جان
اگه درست یادم باشه سیستمت یک پردازنده Core i7 860 (ولی در واقع یک Core i5 هست !) داشت دیگه ؟

اون پردازنده که نیازی به کولینگ مجزا نداره آخه . طبیعی هست که صداش در بیاد .

اول مطمئن شو که صدای فن این کولینگ هست و نه سایر فن های سیستم

برای تستش هم وقتی داره حسابی کار میکنه سوکت برقش رو از روی مادربرد جدا کن ببین صدا قطع میشه یا نه . اگه شد دستت رو بذار روی سینکش ببین داغ شده یا فقط ولرم هست . (یادت نره بده تست بذاریش سرجاش ! فقط حواست باشه دستت رو روی مادربرد نکشی)

چند حالت پیش میاد

1- صدا از فن کولینگ CPU نیست و باید دنبال صدای اصلیش بگردی (احتمالاً یکی از فنهای کیس)

2- صدا از فن کولینگ CPU هست و سینک داغ میشه که باید فن اون رو با یک مدل خوب مثل مدلهای Noctoa مغناطیسی عوض کنی .

3- صدا از فن کولینگ CPU هست ولی سینک سرد یا ولرم هست که باید خمیر پردازنده رو عوض کنی ، احتمالاً خشک یا لاستیکی شده .

انقدرهم نگو سرور عیبه :wink:

موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا