راهنمایی در مورد کار کردن نمایی در مکس (کمک کنین)

shakila88

New Member
سلام دوستان.توروخدا کمکم کنین .خیلی فوریه.سوالم اینه که یه پوسته تقریبا شبیه به عکس زیر روچطوری باید مدل سازی کردویعنی این نما رد چطوری باید تو مکس کار کردولطفا راهنماییم کنین ممنون میشم.

پیوست ها

• 9floor.jpg
    9floor.jpg
    99.9 کیلوبایت · بازدیدها: 57

martin eco

Well-Known Member
سلام...
اینکارو من ابتدا پوسته رو طراحی کردم..بعدم اکسترود کردم و بولین...البت اونزمان نمیدونستم با فتوشاپم میشه تبدیل به متریالش کرد و با متریال در مکس درش آورد
موفق باشید

hamidmax

Member
اقا مارتین میشه با فتوشاپ که گفتی و تبدیل به متریال همینو یه اموزش کوچیکی بدی منظورتو بفهمم یا اگر اموزشی هست لینکش بزاری

shakila88

New Member
سلام...
اینکارو من ابتدا پوسته رو طراحی کردم..بعدم اکسترود کردم و بولین...البت اونزمان نمیدونستم با فتوشاپم میشه تبدیل به متریالش کرد و با متریال در مکس درش آورد
موفق باشید
سلام.مرسی از توجهتون.میشه از هردو راه بیشتر توضیح بدین.در ضمن من یه عکس دیگه میزارم که به کار خودم شبیه تره.توروخدا برام توضیح بدین دقیقا که چیکار کنم.ممنون میشم ازتون.

پیوست ها

• 308634212325472912500201027282919.jpg
    308634212325472912500201027282919.jpg
    88.2 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • 30863421232525760000020105287609.jpg
    30863421232525760000020105287609.jpg
    64 کیلوبایت · بازدیدها: 16

martin eco

Well-Known Member
سلام.مرسی از توجهتون.میشه از هردو راه بیشتر توضیح بدین.در ضمن من یه عکس دیگه میزارم که به کار خودم شبیه تره.توروخدا برام توضیح بدین دقیقا که چیکار کنم.ممنون میشم ازتون.
سلام..خواهش
روش اول که آسونه...روش دوم هم لینکشو گذاشتم ...
ببنید تو کافه هم زدم...کارای زاها حدید با راینو گراس هاپر زده میشه و اونجا با پارامتر طراحی میشه واسه همین خیلی فرق میکنه با اینکه بخوای با مکس یه همچین چیزی رو بزنی...نشدنی نیس ولی بسیار سخته ...

shin shin

Member
مثل اینکه این راینو کارای جالب زیاد انجام می ده دقیقا بهترین حسن استفاده از راینو چیه می تونی بگی ؟

shakila88

New Member

madmaster_3d

Well-Known Member
اگر منظورت مدلینگ دوستمون هم گفت مثلا یک plan درست کن بعد تبدیلش کن به editable poly بعد با گزینه کات هر شکلی خواستی برش بده بعد هم با انتخاب extrode or shell مثلا از modifire بهش حجم بده. یا مثلا همون پلن که گفتم رو درست کن بعد مثلا با line یک شکلی مثلا مربع کج و ماوج درست کن بعد به هر دو extrode اینها بهد بعد با اون شکلت رو روی plan بزار و با boolen ببرش. فکر کنم یک چیزهای فهمیدی نه؟!

نتیجه کار رو پیوست کردم . یک آموزش مبتدیانه مثل خودم هم ساختم پست طبقه پایین :)

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین مراحل رو با عکس توضیح دادم. یک plan ساختم مثلا. بعد با گزینه line کی شکلکی ساختم . بعد به هردو shell دادم . فقط به اون شکلک بیشتر بده ضخیم تر بشه. بعد اونجایی از plan که می خواستم قرارش دادم بعد گزینه pro boolen از جا کندمش انداختمش دور خاک بر سرو :) . موفق باشی.

sajad_VFX

Member
خیلی ساده فضای اصلیش رو با Line بکش و حفره های داخلیش رو بازم با Line بکش و در آخر همش رو به هم Attach کن و با مدیفایر Bevel یا Extrude بهش حجم بده

پیوست ها

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    30 کیلوبایت · بازدیدها: 6

MoeinAkbari

Member
سلام دوستان نميدونم چيكار كردم وقتي ابزار move رو ميزنم فلش هاي طول عرض و ارتفاع نميان چيكار كنم تا بيان؟

madmaster_3d

Well-Known Member
دکمه X رو بزن . درست میشه. یک موقع space هم یک چیزی تو مایه های این می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا