راهنمایی در مورد نصب renderman

:wink: سلام و خسته نباشید . من نرم افزار های RenderMan Studio 3.0.2 for Maya 2012 و RenderMan Pro Server 15.2 را دانلود کردم . هر چه قدر سعی می کنم نصب کنم نمیشه . آیا کسی این نسخه را نصب کرده .
خواهشا ً از منابع انگلیسی ترجمه نکنید چون خودم انگلیسی ها رو گشتم . با تشکر:sad:
کدوم نسخه رندرمن روی مایا 2011 یا 2012 نصب میشه ؟

davoodice

Well-Known Member
نوشابه هم باز کنم برات ؟ در حال کار با رندرمن حال میده

کرکی و روشی در کار نیست دوت عزیز

mahdilal

Member
رندر من فقط برای مایا 2009 کرک شد و بعد از آن کرکی نیامده براش یا در اختیار همه قرار نگرفته

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
دوستان درست میگن
در حال حاظر تنها راهی که بشه از نسخه های جدید Renderman استفاده کرد نرم افزار Houdini هست که به صورت پیش فرض داخلش وجود داره البته اونم خودش یه موتور قدرتمند اختصاصی به نام Mantra داره که نیازی به این نیست!:)

amirghibi

Member
اقایون یعنی مثلا وی ری روی 2012 نصب نمیشه من نصب کردم بچ هم کردم ولی تو لیست موتور رندرهام نیست

m2_farzan

Active Member
اقایون یعنی مثلا وی ری روی 2012 نصب نمیشه من نصب کردم بچ هم کردم ولی تو لیست موتور رندرهام نیست

ممکنه Vray بالا نیومده باشه یا به اصطلاح Load نشده باشه.

باید بری تو قسمت Window>Setting / Preferences > Plugin manager اونجا دنبال vrayformaya.mll بگردی و جفت تیکاش رو بزنی و تمام!

amirghibi

Member
ممکنه Vray بالا نیومده باشه یا به اصطلاح Load نشده باشه.

باید بری تو قسمت Window>Setting / Preferences > Plugin manager اونجا دنبال vrayformaya.mll بگردی و جفت تیکاش رو بزنی و تمام!
واییی چه سوتی دادم
یعنی 3 روزه دارم باهاش ور میرم
دقیقا درست شد ممنون
یه سوال موتور رندر در تهیه نرمال مپ تاثیر داره؟
کارت گرافیک چطور نوع و قدرت ش ممکنه تاثیر گذار باشه؟

m2_farzan

Active Member
یه سوال موتور رندر در تهیه نرمال مپ تاثیر داره؟
کارت گرافیک چطور نوع و قدرت ش ممکنه تاثیر گذار باشه؟

ببین عزیز، درمورد موتور رندر و تاثیرش روی رندر نرمال مپ، برای اینکه ببینی تاثیری داره یا نه، میتونی خیلی راحت یه مکعب بسازی و بهش نرمال مپ بدی و با موتور های رندر مختلف آزمایش کنی، این که پرسیدن نداره.

در مورد کارت گرافیک هم تا اونجایی که من میدونم روی کیفیت نهایی تاثیر نداره ولی توی بعضی موتورهای رندر ممکنه به کار رندر سرعت بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا