سلام دوستان من تازه تحصیلم تو دوره ی کاردانی تموم شده و تا 4 ماه آینده میخام برم سربازی. قبل از اینکه بخام برم سربازی میخاستم شروع به کاری کنم که بعد از اومدن از سربازی دوباره تو همون رشته مشغول به کار شم. من توی این دو سال نرم افزار خوندم و در حال حاضر خونمون هم قم هست. علاقه ی زیادی به افتر و جلوه های ویژه دارم منتها نمیدونم از کجا شروع کنم آخه جایی هم که توی قم وجود داشته باشه که این کار ها رو انجام بده فعلا وجود نداره البته مجتمع فنی تهران
شعبه ی قمش تازه آموزش جلوه های ویژه رو هم گذاشته که دو سالست منتها برا من که قراره برم سربازی کاربردی نداره.
از طرفی هم موندم بازار کار افتر افکت کجاست توی قم. اگه من جلوه های ویژه کار کنم به تنهایی جایی برای کار توی قم وجود داره ؟ یا باید برم تهران؟
علاقه زیادی هم به ساخت تبلیغات تلویزیونی دارم اگه جلوه های ویژه کار کنم اینکار رو هم میتونم انجام بدم یا رشته ی جدایه؟
اصولا چه رشته هایی هست که بشه با افتر انجام داد و بازار کار خوبی هم داشته باشه و تو کدوم شهرها بیشتره؟
خیلی سر در گمم نمیدونم چه کار کنم
ممنون از همگی
شعبه ی قمش تازه آموزش جلوه های ویژه رو هم گذاشته که دو سالست منتها برا من که قراره برم سربازی کاربردی نداره.
از طرفی هم موندم بازار کار افتر افکت کجاست توی قم. اگه من جلوه های ویژه کار کنم به تنهایی جایی برای کار توی قم وجود داره ؟ یا باید برم تهران؟
علاقه زیادی هم به ساخت تبلیغات تلویزیونی دارم اگه جلوه های ویژه کار کنم اینکار رو هم میتونم انجام بدم یا رشته ی جدایه؟
اصولا چه رشته هایی هست که بشه با افتر انجام داد و بازار کار خوبی هم داشته باشه و تو کدوم شهرها بیشتره؟
خیلی سر در گمم نمیدونم چه کار کنم
ممنون از همگی